Δρομέας σκοτώθηκε από αρκούδα στην Ιταλία

Τραγική εξέλιξη για έναν Ιταλό δρομέα

Share

Ο 26χρονος Ιταλός Andrea Papi σκοτώθηκε από αρκούδα κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στους Δολομίτες στην βόρεια Ιταλία.

Ο νεαρός δρομέας έκανε την προπόνησή του στα μονοπάτια της περιοχής Mt Peller, όπου είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρκετές αρκούδες. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουν αναφερθεί κι άλλες περιπτώσεις επιθέσεων.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε από μονάδες διάσωσης με αρκετά σημάδια επίθεσης από άγριο ζώο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές, φάνηκε να έδωσε μάχη για τη ζωή του.

Ο Ιταλός ήταν αρκετά έμπειρος δρομέας βουνού.

Οι ειδικοί προτείνουν πως αν βρεθείς αντιμέτωπος με ένα τέτοιο άγριο ζώο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις ακίνητος, αν είναι δυνατόν στο έδαφος με το κεφάλι προς τα κάτω και τα χέρια δεμένα πίσω από τον αυχένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το τρέξιμο κυριάρχησε και το 2025 σύμφωνα με το Garmin Connect
Και όλα τα δεδομένα για τη χρονιά που πέρασε
O Kipchoge στον Amazing Thailand Marathon
Μοναδικές φωτογραφίες σε έναν βραδινό αγώνα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο