Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλές επιδόσεις στον Chevron Houston Marathon – Ρεκόρ ΗΠΑ η Emily Sisson

Δείτε περισσότερα

Share

Αρκετά καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στον πρώτο μεγάλο Μαραθώνιο της χρονιάς που διεξάγεται στο Χιούστον, τον Chevron Houston Marathon.

Ο αγώνας είναι γνωστός τόσο για τον Μαραθώνιο όσο και για τον Ημιμαραθώνιο που κάθε χρόνο βγάζει καλές επιδόσεις.

Αυτή τη φορά, νικητής ήταν η Dominic Ondoro από την Κένυα με 2:10:36, ενώ στις γυναίκες η Γιαπωνέζα Hitomi Niiya με 2:19:24, χάνοντας για λίγο το εθνικό ρεκόρ για τη χώρα της.

Στον Ημιμαραθώνιο νικητής ήταν ο Αιθίοπας  Leul Gebresilase Aleme 1:00:34 και η συμπατριώτισσά του Hiwot Gebremaryam με 1:06:28.

Ρεκόρ για τις ΗΠΑ πέτυχε η Emily Sisson με επίδοση 1:06:52 βελτιώνοντας τη δική της επίδοση για 20 περίπου δευτερόλεπτα.

Στον αγώνα συμμετείχε και η Tirunesh Dibaba στην επιστροφή της στους αγώνες, η οποία έμεινε μόλις 11η, ενώ η αδερφή της, Anna ήταν 4η με 1:09:22.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και στο Σύδνεϋ ο Eliud Kipchoge!
Θα πάρει μέρος στον Sydney Marathon
Νταμπλ ο Jacob - Εκπλήξεις στις μεσαίες αποστάσεις
Δείτε τι έγινε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού
O ΑΠΣ Τελμησσός επίσημα καλεσμένος στον ΤUI Rhodes Marathon 2025
Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE