3ο Family Strollers Run by Aquabirth

Δείτε περισσότερα

Share

Το Aquabirth, με την υποστήριξητου Δήμου Παπάγου- Χολαργού, ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 3ου Ετήσιου Οικογενειακού Αγώνα Δρόμου Family Strollers Run by Aquabirth, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:00 π.μ., στο Άλσος Παπάγου, στην Ομπρέλα.

Το Family Strollers Run by Aquabirth είναι ένας μοναδικός αθλητικός θεσμός που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας από 0 έως 4 ετών.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομαδικότητα, να προάγουμε τον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για γονείς και παιδιά να συμμετέχουν μαζί σε μια διασκεδαστική και ευεργετική δραστηριότητα.

Επιπλέον, παρέχουμε υποστήριξη στους γονείς, ιδιαίτερα στις νέες μητέρες, για την αντιμετώπιση της επιλόχειας κατάθλιψης μέσω της άσκησης και της κοινωνικοποίησης.

Ο αγώνας είναι συμβολικός και δεν παρακινούμε ή επιβραβεύουμε όποιους τερματίσουν πρώτοι αλλά όλους τους συμμετέχοντες καθώς σημασία έχει η συμμετοχή, η δικτύωση και η ψυχαγωγία.

Το Family strollers Run by Aquabirth, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2022, με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε τους προηγούμενους αγώνες:

Family Strollers Run by Aquabirth 2022

Family Strollers Run by Aquabirth 2023

Ο αγώνας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην Ομπρέλα, στο Άλσος Παπάγου. Στο σημείο έναρξης και λήξης θα έχει δραστηριότητες για παιδιά, γονείς και εγκύους.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Μαρία – Κατερίνα Γιαλούμη.

Για την παροχή πρώτων βοηθείων και ασθενοφόρου κοντά μας θα είναι το Metropolitan General.

Συμμετοχές

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος, ομάδες που θα απαρτίζονται από γονείς, μεγαλύτερα αδέλφια, εγκυμονούσες, γιαγιάδες, παππούδες, νονοί, πάντα με τη συνοδεία παιδιού 0 έως 4 ετών. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από τουλάχιστον ένα παιδί και ένα ενήλικα ή μια έγκυο.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν με τα παιδιά τους στο καροτσάκι, στο μάρσιπο, στο τρίκυκλο ή ακόμη και με τα πόδια, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις σε μια φιλική και ασφαλή ατμόσφαιρα.

Με κάθε εγγραφή στον αγώνα οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν την μπλούζα της διοργάνωσης και το προσωπικό νούμερο της συμμετοχής τους ενώ έχουν πρόσβαση σε παροχές και πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας.

Τεσσερείς τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα από το Τρίκυκλο– Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης –κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του αγώνα.

Επίσης το Τρίκυκλο θα προσφέρει σ’ όλες τις εγκύους που θα συμμετέχουν στο Family strollers Run by Aquabirth, είτε περπατώντας τη διαδρομή είτε/και στο mini workshop άσκησης του Aquabirth, pregnancy and family fitness place, μια ζώνη εγκυμοσύνης αυτοκινήτου BeSafe.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Πρωτότυπου Ονόματος Ομάδας» , όπου τρείς νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Πριν και μετά τον αγώνα, οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη συνεργασία, babywearing dance, exercise and play για γονείς με παιδιά, αισθητηριακό παιχνίδι, ζωγράφική, messy play, mini workshop άσκησης για εγκύους

Κοινωνική Συνεισφορά

Ο αγώνας είναι μη κερδοσκοπικός και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στηρίζοντας και φέτος τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Εγγραφές και Πληροφορίες

Οι εγγραφές για τον αγώνα είναι ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Κόστος συμμετοχής: 6 ευρώ ανά άτομο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.aquabirth.gr ή Family Strollers Run by Aquabirth 2024 επικοινωνήστε με το Aquabirth στο [email protected] και στα τηλέφωνα 6987586485 & 2114047772

Σχετικά με το Aquabirth, pregnancy and family fitness place:

Τo Aquabirth, Pregnancy & Family Fitness Place, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο κέντρο άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας. www.aquabirth.gr

Μηνύματα του αγώνα:

•           Ένας αγώνας για όλους! Μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά!

•           Γίνε πρότυπο για το παιδί σου!

•           Μπορείς να αγωνιστείς για το έπαθλο ή για δικτύωση, διασκέδαση, χαρά με την οικογένειά σου!

•           Καν’ το για σένα! Φρόντισε τον εαυτό σου και την οικογένειά σου! Ο αγώνας προσφέρει, άθληση, χαλάρωση, διασκέδαση!

•           Η άσκηση μειώνει τον κίνδυνο επιλόχειας κατάθλιψης όπως και η συμμετοχή σε ομαδικές δράσεις

•           Πραγματοποίησε ένα στόχο μαζί με το παιδί σου! Ακόμα και αν προβληματίζεσαι αν το μωρό θα κάτσει στο καρότσι ή  θα είναι ανήσυχο! Δώσε την ευκαιρία και το χώρο να δοκιμαστείτε μαζί! Όσο μακριά και να πάτε… θα έχετε πάει μαζί! Και το συναίσθημα είναι υπέροχο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Sfakia Sky Marathon 2024 & Sfakia Vertical Run
Δείτε τους κανονισμούς της διοργάνωσης
42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο