7o Olympic Day Run

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
6ο “OLYMPIC DAY RUN’’

To Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 7o Olympic Day Run στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, Αγώνα 10χλμ., Αγώνα 5χλμ., και Αγώνα 1,5χλμ. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

7o Olympic Day Run – Προκήρυξη

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Ολυμπιακό Μουσείο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, και το ΔΚΟ ”OLYMPiA” προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου Ημιμαραθώνιο, 10.000m, 5.000m, 1.500m με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝΚυριακή 29/9/2024

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

2.1 Αγώνας Ημιμαραθωνίου Δρόμου

Αφετηρία & Τερματισμός:

Επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου  στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’

Ώρα Εκκίνησης: 17:45

Περιγραφή Διαδρομής:

Αφετηρία επί της Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, είσοδος στην οδό Μαρίας Κάλλας, δεξιά στην οδό Θεμ. Σοφούλη, Νικ. Πλαστήρα (Καλαμαριά), αναστροφή στο ύψος της οδού Μιαούλη και επιστροφή σε αντίθετη κατεύθυνση,  οδός Κερασούντος, αριστερά στην οδό Τάκη Οικονομίδη, αριστερά στην οδό Καθ. Ρωσσίδου, συνέχεια στην οδό Μαρίας Κάλλας και έπειτα στη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς το γλυπτό “ΟΜΠΡΕΛΕΣ”, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, εν συνεχεία στις οδούς Μ. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό 26ης Οκτωβρίου, αναστροφή στο ύψος της οδού Γεωργ. Ανδρέου, συνέχεια στις οδούς Καρατάσου, Ν. Κουντουριώτου και Λεωφ. Νίκης με κατεύθυνση προς τον Λευκό Πύργο, συνέχεια στην οδό 30ης Οκτωβρίου, τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’.

2.2 Αγώνας Δρόμου 10.000 m

Αφετηρία & Τερματισμός:

Επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου  στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’

Ώρα Εκκίνησης: 19:30

Περιγραφή Διαδρομής:

Αφετηρία επί της Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή επί της οδού Ανδ. Παπανδρέου στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαρίας Κάλλας, συνέχεια σε αντίθετη διαδρομή  στην Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς το γλυπτό  “ΟΜΠΡΕΛΕΣ”, δεξιά στην 3ης Σεπτεμβρίου, οδό Μ. Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αριστερά (αναστροφή) στην οδό Καρατάσου, οδό Ν. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο, 30ης Οκτωβρίου, τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’.

2.3 Αγώνας Δρόμου 5.000 m

Αφετηρία:

Επί της οδού Τσιμισκή (Χ.Α.Ν.Θ.)

Τερματισμός: Επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος του γλυπτού “ΟΜΠΡΕΛΕΣ”

Ώρα Εκκίνησης: 21:00 

Περιγραφή Διαδρομής:

Αφετηρία επί της οδού Τσιμισκή (Χ.Α.Ν.Θ.) με πορεία προς το Δικαστικό Μέγαρο, οδός Πολυτεχνείου,   αριστερά (αναστροφή) στην οδό Καρατάσου, οδό Ν. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο, οδός 30ης Οκτωβρίου, τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’.  

2.4 Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος 1.500 m

Αφετηρία:

Πλατεία Αριστοτέλους

Τερματισμός:

Επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος του γλυπτού “ΟΜΠΡΕΛΕΣ”

Ώρα Εκκίνησης: 17:50

Περιγραφή Διαδρομής:

Αφετηρία επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο, οδός 30ης Οκτωβρίου, τερματισμός στο ύψος του γλυπτού ‘’ΟΜΠΡΕΛΕΣ’’.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr .

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετέχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου του 7ου Olympic Day Run, και ειδικότερα για συμμετοχή στον:

  • Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18oέτος της ηλικίας του
  • Αγώνα Δρόμου 10 Km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18oέτος της ηλικίας του
  • Αγώνα Δρόμου 5 Km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12oέτος της ηλικίας του

Στον Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης 1.5 Kmμπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Σε περίπτωση ανήλικων δρομέων, που εγγράφονται ατομικά είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Υπεύθυνης Δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα ή κηδεμόνα που συναινεί στη συμμετοχή του ανηλίκου στον αγώνα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης. Ο δηλωθείς «Υπεύθυνος Εγγραφής» ασκεί αποκλειστικά και υπεύθυνα τη γονική μέριμνα αυτών.

Σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών γυμνασίων-λυκείων, συλλόγων, σωματείων, κ.ά. φορέων ο δηλωθείς ως  «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής», φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας και της πλήρους ευθύνης των ανηλίκων της ομάδας του, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των. Για την παραλαβή του εξοπλισμού, ο «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» οφείλει να προσκομίσει τις Υπεύθυνες Δηλώσεις συγκατάθεσης των γονέων/κηδεμόνων όλων των ανήλικων δρομέων, προκειμένου για τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα, με παράλληλη εξουσιοδότηση «Υπεύθυνου Ομαδικής Εγγραφής», καθώς και την κατάσταση των συμμετεχόντων με επίσημο έγγραφο εφόσον εκπροσωπούν συγκεκριμένο φορέα (σχολείο, σύλλογος, κ.ά.).

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

4.1 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr μέχρι και την Κυριακή 15/9/2024.

4.2 ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με:

Α.ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr 

Β. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγ. Δημητρίου, Θεσσαλονίκη, 54636, Τ. 2310 968531

Γ. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ EMAIL

Αποκλειστικά για δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και αθλητικούς συλλόγους. Η εγγραφή πραγματοποιείται με την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων μέσω του επίσημου e-mail του σχολείου ή συλλόγου στο [email protected].

4.3 ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, 54636, Θεσσαλονίκη 
Τ. +30 2310 968531, F. +30 2310968726, Ε. [email protected]
www.olympicdayrun.gr και www.olympicmuseum-thessaloniki.org.gr

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Κέντρου Εγγραφών: 

Έως την Κυριακή 15/9/2024.: 

Καθημερινές & Σάββατο 10:00 έως 16:00.

Παραλαβή  Εξοπλισμού: Ο τόπος και ο χρόνος παραλαβής του εξοπλισμού θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr

5. ΕΓΓΡΑΦΕΣ

5.1 ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Α.   ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Β.   ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Σε περίπτωση ανήλικων δρομέων, ο δηλωθείς «Υπεύθυνος Εγγραφής» ασκεί τη γονική μέριμνα αυτών. Με τη συγκατάθεσή του, ο «Υπεύθυνος εγγραφής» συναινεί στη συμμετοχή       των παιδιών του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης.

Γ.   ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ για φοιτητές και στρατιώτες με την επίδειξη της φοιτητικής ή στρατιωτικής τους ταυτότητας, η οποία είναι σε ισχύ την ημερομηνία διεξαγωγής των Αγώνων. Η ταυτότητα επιδεικνύεται κατά την παραλαβή του εξοπλισμού.

Δ.   ΟΜΑΔΙΚΕΣ

Διαθέσιμη για ομάδα 10 ατόμων και άνω που θα συμμετέχουν στο ίδιο αγώνισμα. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ομάδα. Η ομάδα δύναται να αποτελείται είτε αποκλειστικά από ενήλικες ή από ανηλίκους, είτε να είναι ηλικιακά μικτή. Το ηλικιακό εύρος των δρομέων της ομάδας ορίζεται από τις προϋποθέσεις του κάθε αγωνίσματος όπως ορίζονται στην παρούσα προκήρυξη. Στην ομαδική εγγραφή, ο δηλωθείς “Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής’’ ορίζεται και  εκπρόσωπος της ομάδας για θέματα επικοινωνίας με τους διοργανωτές και είναι υπεύθυνος για την παραλαβή του εξοπλισμού με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» οφείλει να προσκομίσει:

1) τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων/κηδεμόνων όλων των ανήλικων δρομέων αναφορικά με τη συγκατάθεσή τους ως προς τη συμμετοχή των παιδιών/εφήβων στον αγώνα (ανά ανήλικο δρομέα αντιστοιχεί μια υπεύθυνη δήλωση),

2) την εξουσιοδότηση του «Υπεύθυνου Ομαδικής Εγγραφής», καθώς και

3) την κατάσταση των συμμετεχόντων με επίσημο έγγραφο του φορέα,

στη γραμματεία του Κέντρου Εγγραφών, κατά την παραλαβή του εξοπλισμού.

Ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας των ανηλίκων της ομάδας του, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των.

Ε. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 1.5Km

Οι μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν αποκλειστικά στον αγώνα των 1.5km εφόσον η εγγραφή τους γίνει ομαδικά μέσω του σχολείου με e–mail και κατόπιν επικοινωνίας με τον διοργανωτή φορέα. Το μαθητικό ομαδικό πακέτο περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο, έντυπη βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, παροχή νερού, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών. Η εγγραφή είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση των σχολικών συμμετοχών που είναι δωρεάν.

ο δηλωθείς “Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής’’ ορίζεται και  εκπρόσωπος της ομάδας για θέματα επικοινωνίας με τους διοργανωτές και είναι υπεύθυνος για την παραλαβή του εξοπλισμού με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» οφείλει να προσκομίσει:

1) τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων/κηδεμόνων όλων των ανήλικων δρομέων αναφορικά με τη συγκατάθεσή τους ως προς τη συμμετοχή των παιδιών/εφήβων στον αγώνα (ανά ανήλικο δρομέα αντιστοιχεί μια υπεύθυνη δήλωση),

2) την εξουσιοδότηση του «Υπεύθυνου Ομαδικής Εγγραφής», καθώς και

3) την κατάσταση των συμμετεχόντων με επίσημο έγγραφο του σχολείου,

στη γραμματεία του Κέντρου Εγγραφών, κατά την παραλαβή του εξοπλισμού.

Ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας των ανηλίκων της ομάδας του, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των.

ΣΤ. ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ  ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ημιμαραθωνίου, 5 & 10Km .Οι δρομείς προσφέρουν με την εγγραφή τους το ποσό των 4€, το οποίο θα αποδοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή σε Φορείς Κοινωνικής Ευθύνης για ευαίσθητες ομάδες, που θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα olympicdayrun.gr

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης δύναται να είναι μικτές (ανήλικοι και ενήλικες).  Ο δηλωθείς “Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής” ορίζεται και εκπρόσωπος της ομάδας για θέματα επικοινωνίας με τους διοργανωτές και είναι υπεύθυνος για την παραλαβή του εξοπλισμού με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού οφείλει να προσκομίσει στη γραμματεία του Κέντρου Εγγραφών, τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων/κηδεμόνων όλων των ανήλικων δρομέων με τη συγκατάθεσή τους ως προς τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα, καθώς και την κατάσταση των συμμετεχόντων με επίσημο έγγραφο του φορέα. Ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας των ανηλίκων της ομάδας του, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των.

5.2 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

5.2.1. ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟΑναμνηστικό σακίδιο πλάτης, Αναμνηστικό Μπλουζάκι Dry Fit, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:  18 ΕΥΡΩ  EARLY BIRD*

20 ΕΥΡΩ μετά την λήξη των Early Bird Εγγραφών

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ  Ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ: Αναμνηστικό σακίδιο πλάτης, Αναμνηστικό Μπλουζάκι Dry Fit, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:  18 ΕΥΡΩ 

*Το προνομιακό αντίτιμο / προσφορά συμμετοχής, ισχύει για εγγραφές μέχρι 19/7/2024

5.2.2 ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10Km

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟΑναμνηστικό Μπλουζάκι Dry Fit, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:          12 ΕΥΡΩ  EARLY BIRD*

15 ΕΥΡΩ μετά την λήξη των Early Bird Εγγραφών

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ / Ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ: Αναμνηστικό Μπλουζάκι Dry Fit, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση Συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:  12 ΕΥΡΩ 

*Το προνομιακό αντίτιμο / προσφορά συμμετοχής, ισχύει για εγγραφές μέχρι 19/7/2024

5.2.3 ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5Km

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟΑναμνηστικό Μπλουζάκι, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:  10 ΕΥΡΩ  EARLY BIRD*

12 ΕΥΡΩ μετά την λήξη των Early Bird Εγγραφών

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ / Ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ: Αναμνηστικό Μπλουζάκι, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση Συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 10 ΕΥΡΩ 

*Το προνομιακό αντίτιμο / προσφορά συμμετοχής, ισχύει για εγγραφές μέχρι 19/7/2024

5.2.4 ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1,5Km

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟΑναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 4 ΕΥΡΩ 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟΑναμνηστικό Μπλουζάκι, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αριθμός συμμετοχής, Παροχή Νερού, Παροχή χυμών, Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό συμμετοχής, Έντυπη Βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 8 ΕΥΡΩ

H συμμετοχή των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων – αποκλειστικά στον αγώνα των 1,5 km, είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον η εγγραφή πραγματοποιείται ομαδικά μέσω της σχολικής μονάδας και κατόπιν απευθείας επικοινωνίας με τον διοργανωτή φορέα στο olympicdaygr@gmail.comΠεριλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο, έντυπη βεβαίωση συμμετοχής στον Παγκόσμιο Εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας από την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, παροχή νερού, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών.

6. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ

Στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr

Β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

OLYMPIA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN GR5301722220005222099424240

Γ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, Θεσσαλονίκη, 54636, Τ. 2310 968531

ΠΡΟΣΟΧΗ

Επιστροφή Χρημάτων – Πολιτική Ακυρώσεων: Ακύρωση εγγραφής γίνεται με χρέωση 3,5 ευρώ και εφόσον η εγγραφή και το αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν έχει γίνει αργότερα από την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024. Για εγγραφές που πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και έπειτα δεν πραγματοποιούνται επιστροφές αντιτίμων. Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών εκδίδεται μόνο εφόσον ζητηθεί έγκαιρα και σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η επιπλέον καταβολή ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

7. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

7.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν και θα τερματίσουν στους Αγώνες Ημιμαραθωνίου, 10 Km,  5 Km,  1,5 Km θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και έπαθλα στους νικητές. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις (3) εγγεγραμμένοι δρομείς, γυναίκες και άντρες αντίστοιχα, που θα τερματίσουν στους Αγώνες Ημιμαραθωνίου,  10 Km, 5 Km & 1,5 Km, τα τρία (3) πρώτα εγγεγραμμένα κορίτσια και αγόρια ηλικίας 12 – 18 ετών που θα τερματίσουν στους Αγώνες 5 Km & 1,5 Km και οι διακριθέντες δρομείς στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες  Ανδρών και Γυναικών: 36-50 ετών, 51-65 ετών & 66 ετών και άνω.

Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής τους, μέσω της ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής Πύλης της Διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr .

7.2 Ειδικές Βραβεύσεις

Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής θα απονεμηθούν ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Μαζικότερη συμμετοχή (πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή)
  • Μαζικότερη συμμετοχή (Αθλητικά – Πολιτιστικά σωματεία)
  • Μαζικότερη συμμετοχή (Δημοτικά– Γυμνάσια –Λύκεια)
  • Ο Μεγαλύτερος και ο Μικρότερος Ηλικιακά δρομέας

8. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Οι δρομείς λαμβάνουν μέρος με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση κηδεμόνα, έχοντας κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάθε καρδιολογικό ή άλλο έλεγχο. Για τον αγώνα θα εφαρμοστούν όλα τα κριτήρια ασφάλειας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας τα οποία θα ισχύουν την περίοδο υλοποίησης του αγώνα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών φορέων. Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση προς όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς σχετικά με όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα αναρτηθεί έγκαιρα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και θα είναι εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών υπηρεσιών και  Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

9. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ.

Χημικές τουαλέτες θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στους σταθμούς τροφοδοσίας. 

Ιατρική Υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία  στον τερματισμό, καθώς και σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Ισοτονικά ποτά θα διατίθενται στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και ανά 5χλμ. μετά το 10ο χλμ.

Κατά μήκος της Ημιμαραθώνιας διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων από το 5ο χλμ. Στη διαδρομή και από το 5ο χλμ. και μετά – και ανά 5χλμ. – υπάρχει δυνατότητα παροχής προσωπικών ποτών και συμπληρωμάτων από συνοδευτικά των συμμετεχόντων πρόσωπα.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει σχετική ένδειξη.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

– για τον Αγώνα Ημιμαραθωνίου Δρόμου είναι  οι τρείς (3) ώρες
– για τον Αγώνα Δρόμου 10Km είναι  η 1ώρα και 50λεπτά
– για τον Αγώνα Δρόμου  5Km είναι  η 1ώρα
– για τον Αγώνα Δρόμου 1,5Km είναι τα 20λεπτά

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του 7ου Olympic Day Run έχει αναλάβει εταιρία επίσημης χρονομέτρησης. Όλοι οι δρομείς πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν από το Κέντρο Εγγραφών. Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και σε σημεία της διαδρομής. Δρομείς χωρίς ηλεκτρονική ένδειξη δεν θα κατατάσσονται.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Δρόμος Μουσούρων
Δείτε περισσότερα
2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος «Ο Δρόμος της Ελπίδας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Γύρος Μνήμης Αιγάλεω 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο