12ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
10ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΗΣ ΚΝΕ

Tην Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 12ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης 5 & 10χλμ. Ακολουθούν οι πληροφορίες.

12ο Αθλητικό Camp KNE – Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή – Πληροφορίες

 Στα πλαίσια του 50ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΔΗΤΗ θα πραγματοποιηθεί το 12ο Αθλητικό CAMP της ΚΝΕ, με πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, αγώνες, συζητήσεις και παρουσιάσεις αθλημάτων πριν και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ που μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ https://festival.kne.gr/

Ο λαϊκός αγώνας δρόμου θέλουμε για ακόμη μια χρονιά να αποτελέσει σημείο συνάντησης για μια σειρά δρομείς, που χρόνο με τον χρόνο η συμμετοχή μεγαλώνει και η διοργάνωση εξελίσσεται. Το μεράκι και η εθελοντική δουλειά των μελών και των φίλων της ΚΝΕ, είναι τα ίδια συστατικά με τα οποία χρόνια τώρα προετοιμάζουν αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός. Χωρίς σπόνσορες και χορηγούς αναδεικνύοντας τη σύγχρονη ανάγκη της νεολαίας για πρόσβαση στον αθλητισμό. Αυτά τα στοιχεία έχουν μετατρέψει το Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ σε πολιτικό-πολιτιστικό αλλά και αθλητικό θεσμό, έναν από τους σημαντικότερους στη χώρα. 

Κάθε χρόνο οι Λαϊκοί Αγώνες Δρόμου συνδέονται και αναδεικνύουν τις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την ανάγκη οργάνωσης και πάλης. Οι Λαϊκοί Αγώνες Δρόμου έχουν κατά καιρούς συνδεθεί με την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με την ανάγκη αναβάθμισης των χώρων πρασίνου, με την απαίτηση για ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους άθλησης, με την ουσιαστική στήριξη των αθλητικών σωματείων κ.α. Έτσι και φέτος αναδεικνύουν την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου, αλλά και την ανάγκη αξιοποίησης, συντήρησης και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, στήριξης των αθλητικών σωματείων, των αθλητικών συλλόγων, των αθλητών συνολικότερα. Απαιτούμε να παρθούν μέτρα ουσιαστικής στήριξης των αθλητικών συλλογών, των αθλητών, την αναβάθμιση του σχολικού αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3rd Karpenissi Trail
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Golden Jackal 2024
Δείτε τη νέα ημερομηνία του αγώνα
Sfakia Sky Marathon 2024 & Sfakia Vertical Run
Δείτε τους κανονισμούς της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο