Syros Trail Challenge 2024

Share

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Τοπική Κοινότητα Άνω Σύρου συνδιοργανώνουν με περηφάνια το Syros Trail Challenge 2024. Ένας ξεχωριστός αγώνας πόλης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 στην καρδιά της Ερμούπολης, προσκαλεί όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να ζήσουν την εμπειρία μιας διαδρομής μέσα από τα ιστορικά μονοπάτια, τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα σκαλοπάτια της γραφικής Σύρου.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Δύο διαδρομές, μία μοναδική εμπειρία

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές:

– 3χλμ, μια σύντομη και δυναμική πρόκληση με συνολική υψομετρική 70μ, ιδανική για όσους/ες θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία του Αιγαίου.

– 10χλμ, μια πιο απαιτητική διαδρομή με συνολική υψομετρική 500μ, σχεδιασμένη για δρομείς που αναζητούν μια έντονη εμπειρία και θέλουν να απολαύσουν την ποικιλομορφία του φυσικού και αστικού τοπίου της Σύρου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Μιαούλη, ενώ οι διαδρομές περνούν μέσα από στενά καλντερίμια και μαγευτικά μονοπάτια, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ανεπανάληπτη θέα και μια πρόκληση που θα τους μείνει αξέχαστη.

Γιατί να συμμετέχετε στο Syros Trail Challenge 2024

Το τρέξιμο δεν είναι απλά μια μορφή άσκησης – είναι ένας τρόπος ζωής, μια ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να ανακαλύψουμε νέες πτυχές του εαυτού μας. Το Syros Trail Challenge 2024 προσφέρει αυτήν ακριβώς την ευκαιρία, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου.

Για εγγραφές πατήστε εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lycabettus Run 2025
Δείτε περισσότερα
4ο Flamingo Run
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Navarino Challenge 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο