4ος Αγώνας δρόμου Θεσπρωτικού “Τρέχουμε για τη φλόγα – Κάθε σου βήμα μία μάχη για τη ζωή”

Δείτε περισσότερα

Share

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Δήμο Ζηρού, διοργανώνει το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, στις 18:30, τον 4ο Αγώνα με τίτλο «Τρέχουμε για την Φλόγα – Κάθε Βήμα Σου Μια Μάχη για Ζωή».

Οι διαδρομές του αγώνα περιλαμβάνουν αγώνες 5,5 χλμ και 10 χλμ, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί περιπατητικός αγώνας των 5,5 χλμ καθώς και παιδικός αγώνας 800 μέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στον αθλότοπο Θεσπρωτικού.

Η αρχική σκέψη αυτής της δράσης παραμένει σταθερή: να αναδείξουμε την περιοχή μας για τέταρτη συνεχόμενη φορά, να προάγουμε τον λαϊκό μαζικό αθλητισμό και τον εθελοντισμό, να ικανοποιήσουμε τους δρομείς και τους συνοδούς τους, και να τους προσφέρουμε ένα αξέχαστο Σαββατιάτικο απόγευμα στο φιλόξενο χωριό μας.

Ωστόσο, ο βασικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα». Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει κουμπαράς, όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να ενισχύσει οικονομικά όπως επιθυμεί. Η Φλόγα, από το 1982, φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, στηρίζοντας τις οικογένειές τους και αγωνιζόμενη για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν.

Περιγραφή Διαδρομών:

  • Αγώνας 5,5 χλμ: 1 χλμ άσφαλτος, 2 χλμ χωμάτινη διαδρομή με ομαλή ανάβαση, απότομη κατηφορική στη μέση του βουνού, 2,5 χλμ άσφαλτος μέχρι τον τερματισμό.
  • Αγώνας 10 χλμ: 1 χλμ άσφαλτος, 3,5 χλμ χωμάτινη διαδρομή με ομαλή ανάβαση, 5,5 χλμ άσφαλτος.

Σταθμοί Τροφοδοσίας:

  • Για τον αγώνα 5,5 χλμ και τον περιπατητικό αγώνα θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας.
  • Για τον αγώνα 10 χλμ θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας.

Μετά το τέλος του Αγώνα οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για την παράθεση γεύματος στους αθλητές και τους συνοδούς τους και για την κάλυψη κάθε ανάγκης τους.

Ελάτε να τρέξετε μαζί μας για έναν ιερό σκοπό! Ας ενώσουμε τα βήματά μας, στηρίζοντας τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. Κάθε βήμα μας μετράει, κάθε συμμετοχή έχει αξία. Σας περιμένουμε στο Θεσπρωτικό για να κάνουμε τη διαφορά και να χαρίσουμε ελπίδα και φως με τη Φλόγα μας!

Για εγγραφές πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θερμαϊκού - 1st Thermaikos Coastal Night Halfmarathon
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
8ος Αγώνας Δρόμου Φαιστού - Festos Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Santorini Experience 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο