42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας, όπως παραδοσιακά συμβαίνει δύο εβδομάδες μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και οι δρομείς έχουν 10χλμ. στη διάθεσή τους να δείξουν τις δυνάμεις τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προκηρύσσει τον 42ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας εδώ και τέσσερις δεκαετίες συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του τρεξίματος και συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο αριθμός των οποίον αυξάνεται συνεχώς.

Η Ιστορική αυτή διοργάνωση μέχρι το 2022 διεξαγόταν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά (Εκκίνηση-Τερματισμός) και η διαδρομή ήταν στο παραλιακό μέτωπο Ελληνικό – Γλυφάδα.

Με δεδομένο ότι πλέον πραγματοποιούνται εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο για την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου στο Ελληνικό, δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση στο φυσικό της χώρο.

Έτσι και φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει και φέτος η MyRace

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Χαριτήσιος Δρόμος
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Σελεύκεια 2024
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
15ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο