Salamis – GO 2024: Swim – Fun – Run

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Salamis – GO 2024: Swim – Fun – Run. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

Salamis – GO 2024: Swim – Fun – Run – Πληροφορίες αγώνα

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθλητική Συνάντηση – SALAMIS-GO, SWIM FUN RUN, σε έναν από τους ιστορικούς τουριστικούς προορισμούς, στο νησί της Σαλαμίνας προσφέροντας στους λάτρεις της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, μια μοναδική εμπειρία open water swimming και σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε μια πανέμορφη διαδρομή δρομικού τρεξίματος. 

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 θα διεξαχθούν κολυμβητικοί αγώνες σε μια συναρπαστική διαδρομή στην παραλία της Ψιλής Άμμου, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με τις απονομές μεταλλίων για όλους τους συμμετέχοντες.Το απόγευμα από τις 17:00 μέχρι 20:00 συνεχίζουμε το SALAMIS – GO με το δρομικό τρέξιμο των 5km και 10km χιλιομέτρων στο πανέμορφο στο Δάσος της Φανερωμένης. 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

  • 5 χλμ 25,00€
  • 2 χλμ 25,00€
  • 750μ. δωρεάν
  • AQUAMAN 10 40,00€

ΤΡΕΞΙΜΟ

  • 5 χλμ 25,00€
  • 10 χλμ 25,00€
  • 750μ. δωρεάν

Στο SALAMIS-GO μπορούν αν συμμετάσχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών ζητείται Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα ή κηδεμόνα.Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη και ναυαγοσωστική κάλυψη.Οι συμμετέχοντες συστήνουμε να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΊΑΣ.

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.salamisgo.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Αγώνας Δρόμου «Καλύβας Λάζαρος» Κρόκου Κοζάνης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Golden Jackal 2024
Δείτε τη νέα ημερομηνία του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο