8ος Lailias Mountain Running

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνας: 8ος Lailias Mountain Running  στην Άνω Ορεινής Σερρών. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

8ος Lailias Mountain Running – Πληροφορίες αγώνα

Η ομάδα LailiasMountainRunning οργανώνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος στην περιοχή του Λαιλιά Σερρών.Μέσα σε ένα ευρύτερο όραμα και πλαίσιο ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών αθλητισμού και αναψυχής για την γύρω περιοχή του ορεινού όγκου, διοργανώνει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «LailiasMountainRunning».

Ο αγώνας θα έχει ανοικτό χαρακτήρα και θα αποτελείται από δύο ορεινές διαδρομές 44,5Km και  27Km με υψομετρικό θετικό 2550m και 1483m αντίστοιχα καθώς και μια μικρότερη 12Km με θετική υψομετρική διαφορά 500m δίνοντας στους αθλητές που θα συμμετάσχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά που κρύβει ο ορεινός όγκος του Λαιλιά  μέσα από μία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές, ανεξερεύνητα μονοπάτια κι ένα φυσικό πευκοδάσος έτοιμο να συγκινήσει κάθε λάτρη του βουνού και της φύσης.

1)Απόσταση: 44,5Km – 27Km – 12Km

2)Τοπίο: Ορεινό σε δάσος οξιάς και πεύκου.

3)Υψόμετρο: 800μ έως 2550μ

4)Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική

5)Έπαθλα: Θα ανακοινωθούν σύντομα

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα https://lailiasmountainrunning.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Αχίλλειος Άθλος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3o Vrachati Run
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές early bird εγγραφές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο