Salomon Genesis

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Salomon

Share
salomon-genesis

To Salomon Genesis ανήκει στην κατηγορία: CUSHION

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ:
ENERGY FOAM, ACTIVE CHASSIS, ALL-TERRAIN CONTAGRIP, MATRYX, SENSIFIT

CARBON: δεν διαθέτει

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Ύψος σόλας μπροστά 26mm
Ύψος σόλας πίσω 34mm
Drop: 8mm
Βάρος: 276γρ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (1-5)

Άνεση/Εφαρμογή: 4
Σταθερότητα: 4
Απορρόφηση κραδασμών: 4
Ώθηση: 3
Πρόσφυση: 4
Διαπνοή: 5
Σχέση τιμής / απόδοσης: 5

Το δυνατό του σημείο

Η εξαιρετική διαπνοή

Για χρήση

Για προπονήσεις και αγώνες σε trail διαδρομές ακόμα και σε απαιτητικές και πολύ τεχνικές διαδρομές

Σε ποιους προορίζεται

Σε δρομείς με εμπειρία στο βουνό

Τι άλλαξε

Νέο μοντέλο


Το Genesis είναι ένα νέο μοντέλο που βασίζεται στο S/Lab Genesis με μερικές σημαντικές αλλαγές όπως η πιο ευχάριστη εφαρμογή, η περισσότερη επένδυση στο κολάρο, το πιο ενισχυμένο κάλυμμα στα δάχτυλα, το ελαφρώς φαρδύτερο μέγεθος και επιπλέον διαθέτει μια ολοκαίνουργια εξωτερική σόλα από καουτσούκ Contagrip με αυτοκαθαριζόμενες ωτίδες 4,5 mm.

Το Salomon Genesis λάμπει πραγματικά με το επάνω μέρος MATRYX — ένα θαύμα τεχνολογίας που συνδυάζει εξαιρετικό αερισμό και εκπληκτική ελαφρότητα. Aυτό το έξυπνο μείγμα συνθετικών νημάτων και εξειδικευμένων ινών, συμπεριλαμβανομένου του Kevlar, το κάνει να ξεχωρίζει στον κόσμο των trail παπουτσιών.

Το Genesis διαθέτει την τεχνολογία Active Chassis της Salomon, η οποία ενσωματώνει δύο πλαστικά στοιχεία και στις δύο πλευρές του παπουτσιού, που χρησιμεύουν ως υποστηρικτικοί οδηγοί και προσφέρουν ένα ασφαλές κράτημα στη φτέρνα. Η σόλα Energy Foam της Salomon προσφέρεται σε αφθονία και δίνει ένα συνδυασμό άνεσης και αυτοπεποίθησης.

Με διαμάντι βάθους 4,5 χιλιοστών και ωτίδες σε σχήμα αιχμής βέλους, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ Contagrip υπερέχει σε βραχώδη και τραχιά εδάφη και προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε τεχνικά μονοπάτια. Επιπλέον, το σύστημα Quicklace της Salomon διευκολύνει ένα γρήγορο κλείδωμα στο μέσο του ποδιού συμβάλλοντας κι αυτό στη σταθερότητα.

Η άνεση, η αντικραδασμική προστασία, η σταθερότητα, η πρόσφυση, η προστασία και η ανθεκτικότητα είναι όλα εξαιρετικά και το Genesis θα αποζημιώσει το δρομέα σχεδόν οποιονδήποτε διαδρομή.

ΤΙΜΗ: 160€

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ: SHOP & TRADE, T. 210 3408400, shopandtrade.gr, salomon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Salomon Aero Glide 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Salomon
Hoka Cielo X1
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Hoka
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο