Μετάβαση στο περιεχόμενο

The 14th International Ultramarathon Festival – Σε εξέλιξη

Το φεστιβάλ των υπεραποστάσεων επιστρέφει στις 18 Ιανουαρίου

Share

Tην Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το φετινό 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων στις εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά έξι αγώνες. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 1.000 μιλίων, των 1.000 χλμ., των έξι ημερών, των 72 ωρών, των 48 ωρών και των 24 ωρών. 

Όλοι οι αγώνες θα λάβουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή απόστασης 1χλμ. εντός των εγκαταστάσεων. Δείτε εδώ τη διαδρομή.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 3 Φεβρουαρίου

Εδώ μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Ρήγειος Δρόμος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Στο Paggaio Trail Run έγινε ο 6ος αγώνας της σειράς του Πρωταθλήματος Νέων της Salomon. Δείτε την τελευταία ανακοίνωση των διοργανωτών κατ πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.
14-2-2016: Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου τον 15ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE