Kallithea Night Run 2018

20-10-2018: Νυχτερινοί αγώνες στην Καλλιθέα

Share

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα το Kallithea Night Run 2018.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νυχτερινούς αγώνες 5 & 2,5 χλμ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμών από την πλατεία Τζιτζιφιών.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι: εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας την κεντρική λεωφόρο, τρέχουν έως την οδό Περικλέους (Εκκλησία Αγίας Ελεούσας) και κάνουν ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου έως την οδό ΙΣΜΗΝΗΣ για να τερματίσουν μπροστά από την Πλατεία Τζιτζιφιών.

Στον αγώνα των 5χλμ. οι αθλητές/ιες ακολουθούν την ίδια διαδρομή για 2η φορά.

Στόχος της διοργάνωσης είναι όλοι οι δρομείς να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Ο αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://kallitheanightrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vavdos Trail Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
7ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης"
30-3-2014: Οι δρομείς τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου στο Αγρίνιο.
16ος Ευχίδειος Άθλος
8/10-5-2015: Ο Ελληνικός Όμιλος Τριάθλου και Αθλημάτων Μεγάλης Διάρκειας «Ο Ευχίδας» διοργανώνει το τριήμερο 8-10 Μαΐου αγώνες υπεραπόστασης Πλαταιές – Δελφούς.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο