10ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος

3-6-2018: Αγώνας 10 χλμ. στις Μυκήνες

Share
Από τη διοργάνωση του 2018.

Την Κυριακή 03-06-2018 ο «Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας» διοργανώνει  τον «10ο Αρχαίο Μυκηναϊκό  Δρόμο» ο οποίος θα έχει εκκίνηση την Πύλη των λεόντων στον Αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών και τερματισμό στο μαγευτικό εξωκλήσι στην Προσύμνη Αργολίδας. Ο αγώνας περιλαμβάνει απόσταση 10 χιλιομέτρων σε χωμάτινη  διαδρομή.

Θα ακολουθήσει σύντομα προκήρυξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2023 - Καστοριά
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνες εντός και εκτός σταδίου
Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο της Ν. Ιωνίας οι 27οι Αγώνες Δρόμου “Μπλόκο Καλογρέζας” που θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 1.500 μ. και 8 χλμ. για όλες τις κατηγορίες.
Ο "πρώτος" της χρονιάς
Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνει και φέτος τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δαφνίου. Ο αγώνας απόστασης 10 χλμ. γίνεται στο Άλσος Δαφνίου σε ανώμαλο έδαφος. Παράλληλα θα διεξαχθούν και περιπατητικός αγώνας 10 χλμ. αλλά και αγώνας για παιδιά 2 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο