Kerkini Lake Runs 2017

24-9-2017: Αγώνες στην περιοχή των Σερρών

Share
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιθοτόπου – Δήμου Ηράκλειας Σερρών θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με 3 αγώνες και πολλές αλλαγές:
 
1.       Krousia Trail 30km
2.       Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 15km
3.       Lithotopos mini trail 1km για παιδιά
 
Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης 6908661853
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στην Κρήτη
Για 18η συνεχόμενη χρονιά έγινε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου της Μονής Κουδουμά. Φέτος, την εμπειρία αυτής της δύσκολης διαδρομής των 9 χλμ. ανηφόρας και 13 χλμ. επίπονης κατηφόρας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 81 δρομείς, 150 πεζοπόροι αλλά και ορισμένοι ποδηλάτες. Νικητής στον δρόμο των 22.5 χλμ. κατέλαβε ο Μανώλης Σηφάκης από την Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου με χρόνο 1:37 ενώ για στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρίνα Αχλάτη από την Ιεράπετρα με χρόνο 2:04.
Αγώνας Μνήμης
Στον ιστορικό κάμπο των Γιαννιτσών αλλά και του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου του Λουδία κινείται η διαδρομή του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2010 15,6 χλμ. που διοργανώνει πιστά κάθε Σεπτέμβριο η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
Αγώνας στη Νεμέα
Ο Δήμος Νεμέας διοργανώνει τον 4ο Αγιωργίτικο δρόμο, απόστασης 12 χλμ. και αγώνα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου 1200 μ. την Κυριακή 31 Αυγούστου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο