11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

17-9-2017: Αγώνες στη Λίμνη των Ιωαννίνων

Share

Το διήμερο Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που περιλαμβάνει αγώνες 30, 10 & 5 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα είναι και φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς να δίνουν ραντεβού, για 11η χρονιά, στη διαδρομή περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.

Πέρα φυσικά από τον Γύρο Λίμνης, τον αγώνα σε μια επίπεδη, πανέμορφη διαδρομή 30 χλμ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας των 10 χλμ., ενώ μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. με φόντο τη λίμνη και το Κάστρο, τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ.

«Ορεκτικό» για το διήμερο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα αποτελέσει ο αγώνας δρόμου για παιδιά και γονείς «Στους δρόμους του νησιού». Ένας αγώνας συμμετοχής και διασκέδασης, που θα οργανωθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στα σοκάκια και στην παραλίμνια διαδρομή του Νησιού, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Όλα αυτά σε μία εβδομάδα γεμάτη όχι μόνο με αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, που θα αναπτυχθούν σε όλη την πόλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Τη δυνατότητα να εγγραφούν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν πλέον όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης.
Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή
Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.

Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple

Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με email στο: [email protected]. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation

Αυτοπροσώπως σε σημεία που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Ατομικά

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 15 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.
  • Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ: Δωρεάν.
  • Παραλίμνιος Δρόμος “Μαμά-καρότσι”: Δωρεάν.

Ομαδικά Άνω των 10 ατόμων

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.

Ομαδικά ΕΟΛΣΜΑ-Υ Άνω των 10 ατόμων

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
24ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου
Εκκίνηση από το Καταφύγιο”Δ.Μπουντόλας” και τερματισμός στο Λιτόχωρο. Δηλώσεις συμμετοχής με α) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.olympus-marathon.gr β) στα γραφεία του ΕΟΣ, γ) ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΕΟΣ Θεσσαλονίκης Καρόλου Ντηλ 19, ΤΚ 54623 Θεσσαλονίκη, δ) με φαξ στο 2310 240889 – 267282 – 278288 ε) με email [email protected]. Επικοινωνία 2310 278288 – 267282
Αυλαία για τους Γύρους πόλεων
Η Φιλοθέη φιλοξένησε και φέτος τον τελικό της σειράς «Γύροι των Πόλεων» που έχει θεσπίσει και διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Στον αγώνα που διεξάγεται στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, διεξήχθησαν αγώνες όλων των κατηγοριών με αρκετή συμμετοχή παρά τον σχετικά κακό καιρό.
3ος Αγώνας Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
17-6-2017: Αγώνας 9,7 χλμ. από τη Μεθώνη στην Αρχαία Πύδνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο