3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

8-10-2017: Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου στην Νέα Σμύρνη με την ονομασία “Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run”.

Share

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, διοργανώνει την Κυριακή 8 Οκτώβρη 2017, τους «3ους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης» με τον τίτλο, “ Nea Smyrni Historic Run”.

O αγώνας περιλαμβάνει την απόσταση των 10 χλμ., των 5 χλμ. για μαθητές Λυκείων – Γυμνασίων και 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Αναμένεται η προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.neasmirnihistoricrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεπέρασαν τους 300 οι δρομείς στον Βενιζέλειο Δρόμο!
Η πόλη των Χανίων απέδειξε την Κυριακή 3 Ιουνίου την αγάπη της για το τρέξιμο αφού περισσότεροι από 300 δρομείς συμμετείχαν στον “κλασικό” Βενιζέλειο Δρόμο 10,5 χλμ. αλλά και στον “νέο” Βενιζέλειο Ημιμαραθώνιο που ξεκίνησε από το ιστορικό χωριό της Θερίσου. Νικητές στον αγώνα του ημιμαραθώνιου ο Ανδρέας Φωτάκης και η Ελένη Χαρέλου και στον αγώνα των 10,5 χλμ. ο Μιχάλης Αφορδακός και η Έλλη Μανδραμπαζάκη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Αqua Adventures by Artemida 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Atromitos Race Sifnos 2022
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα αγωνίσματα στη Σίφνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο