Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρωτοχρονιάτικος Αγώνας Απόλλωνα Δυτ. Αττικής

1-1-2017: Κάλεσμα για τρέξιμο την Πρωτοχρονιά από τον Σύλλογο της Δυτικής Αττικής

Share

O παραδοσιακός Πρωτοχρονιάτικός αγώνας του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής στο Μπαρουτάδικο θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα εδώ και πολλά χρόνια προσκαλούν για ένα ομαδικό τρέξιμο-αγώνα τους φίλους του Συλλόγου, και όχι μόνο, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Το ραντεβού είναι για τις 7:30 στη βόρεια πύλη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Μπαρουτάδικου (οδός Σουλίου) ενώ η απόσταση που θα διανυθεί είναι 7χλμ. (δύο στροφές της περιμέτρου του Άλσους μήκους 3.500 μ.). 

Μετά το τρέξιμο θα ακολουθήσει φαγητό, κοπή πίτας κ.ά.

Για συμμετοχές επικοινωνήστε στο τηλ. 6974411515 (κ. Σταύρος Τσιμακίδης) ή στο email sta-tsi@hotmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Μετεωρίτικος Δρόμος
30-10-2016: Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου οι αγώνες Meteora Trail Running 22,5 χλμ., City Trail Meteora 5 χλμ. και o παιδικός αγώνας 1 χλμ. στα Μετέωρα.
Run Greece 2020 - Λάρισα - Ακύρωση
Η σειρά πηγαίνει στη Λάρισα
Οι συντελεστές της επιτυχίας
Οι μπανάνες Chiquita, το ισοτονικό OSHEE και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»: Βασικοί συντελεστές επιτυχίας του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας!
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE