Καβάλα Βίκος Street Relays 2016

24-4-2016: Την σκυτάλη από την Γλυφάδα για τους αγώνες Βίκος Street Relays παίρνει η πόλη της Καβάλας.

Share

Επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relays η πόλη της Καβάλας στις 24 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των Street Relays για το 2016
Τα Βίκος Street Relays το 2016 μπαίνουν φέτος στην τρίτη τους χρονιά και μεγαλώνουν συνεχώς. Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της νέας χρονιάς, αλλά και του μεγάλου αγώνα της Γλυφάδας, η οποία μπαίνει στη σειρά από φέτος με τον αγώνα στις 10 Απριλίου, έγιναν γνωστές και οι οκτώ πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή τρεξίματος. 
Καλαμάτα 20 Μαρτίου, Γλυφάδα 10 Απριλίου, Καβάλα 24 Απριλίου, Κοζάνη 22 Μαΐου, Ιωάννινα 4 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου, Λάρισα 16 Οκτωβρίου, Πειραιάς 6 Νοεμβρίου, είναι οι οκτώ φετινές στάσεις στις οποίες κυρίαρχος στόχος η προσέλκυση όσο περισσότερων συμμετοχών γίνεται, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του αγώνα www.vikos.relays.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαφονήσιος Δρόμος 2017
12-8-2017: Αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν στα Χανιά της Κρήτης
Bλάχος και Πιπέρης νικητές στα 15 & 5 χλμ. στην Αίγινα
Ακόμα ένας αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 10 Ιουνίου. Πρόκειται για το 1ο Κύπελλο Αφαίας που περιελάμβανε αγώνες ανώμαλου δρόμου 15 & 5 χλμ. στην περιοχή του αρχαίου ναού της Αφαίας στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας. Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα.
300άρισε ο Κάσσιος Δίας
4-5-2014: O αγώνας του 4ου Κάσσιου Δία έχει καθιερωθεί πλέον στο καλεντάρι κι έτσι στην 4η του διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο