15ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

14-2-2016: Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου τον 15ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου.

Share

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

Προκηρύσσει:
τον 15ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

2. ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΛΕΡΝΑ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΔΡΑΜΗ)

3. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 π.μ.

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : 15,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 
(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΔΡΑΜΗ- ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες.

Πληροφορίες:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Τ.Κ. 21100
ΤΗΛ. 2752024450

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ορεινός Αγώνας Tsaritsani Trails 2025
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Εκπληκτικό δρομικό διήμερο στα Ιωάννινα!
Μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο και ολόκληρη την πόλη ήταν ο 7ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης ανέδειξαν τον αγώνα ως το κορυφαίο που διεξάγεται στην Ήπειρο. Νικητής του αγώνα όπως και πέρσι ήταν ο Γιάννης Κρέκας ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
18ος Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού
Οι πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο