Αγώνας Δρόμου ΣΕΒΑΣΘ

8-2-2015: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου* ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί η κοπή πίτας του συλλόγου αλλά και η ετήσια γενική συνέλευση.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι τo Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 2,00 μμ, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στο email [email protected].

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2015.

Ευχές για το νέο έτος
Ο Πρόεδρος: Ιούλιος Άββοττ    
Ο Γενικός Γραμματέας:  Παναγιώτης Κιτρίδης»

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου αλλά η διοργάνωση ανάβαλε τον αγώνα για τις 8 Φεβρουαρίου λόγω της διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας αγώνας για ultra runners
Η Οργανωτική Επιτροπή του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 & το Σάββατο 29 Μαΐου 2010. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το αρχαίο Στάδιο της Νεμέας και θα τερματίσει στο αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας.
6ο Open Door Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Εντυπωσιακή συμμετοχή στο VFT - Τα αποτελέσματα
Mε τη συμμετοχή 500 περίπου φίλων του βουνού και της περιπέτειας έγινε το φετινό VFT στο πανέμορφο Παρανέστι στον Νομό Δράμας. Στους τρεις μεγάλους αγώνες που εκτός από χαρακτήρα ορεινού αγώνα τρεξίματος διαθέτουν και στοιχεία περιπέπετειας αλλά και προσανατολισμού τερμάτισαν συνολικά 408 δρομείς ενώ πολλά ήταν τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους δύο ακόμα αγώνες του προγράμματος, “Άλκιμοι Παίδες” αλλά και Special VFT 2012.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο