2ος Αγώνας Δρόμου Λέσβου «Αρίστανδρος»

29-11-2015: Στο νησί της Μυτιλήνης θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου αγώνας δρόμος 22,9 χλμ. αλλά και μικρότερος αγώνας 5 χλμ. με την ονομασίας «Αρίστανδρος 2014».

Share

Στο νησί της Μυτιλήνης θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου αγώνας δρόμος 22,9 χλμ. αλλά και μικρότερος αγώνας 5 χλμ. με την ονομασίας «Αρίστανδρος 2014».
Ο αγώνας είχε αρχικά προγαμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2014 αλλά μετατέθηκε το 2015 λόγω της μη οικονομικής στήριξης από την απελθούσα δημοτική αρχή και τη μικρή συμμετοχή των αθλητών.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και τρεις μικρότεροι αγώνες για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://lesvosrace.lepantorunners.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε την κάθετα!
Μετά την περσινή επιτυχία το Gerania Vertical Kilometer θα γίνει και φέτος στις 10 Ιουνίου
6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης»
15-5-2016: Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνουν την Κυριακή 15 Μαΐου αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την ονομασία: 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο