Τρέξτε με την adidas

Tο 2ο adidas Open Run έρχεται! Την Τετάρτη 11/07, με ώρα εκκίνησης στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00), η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου!

Share

2ο adidas Open Run
Στις 13 Ιουνίου το ιστορικό κέντρο της Αθήνας γέμισε δρομείς! Με αφετηρία το Ζάππειο, πάνω από 350 δρομείς ακολούθησαν την adidas σε μια μοναδική διαδρομή και έτρεξαν ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.

Αν το έχασες ή αν θες να το ζήσεις πάλι, το 2ο adidas Open Run έρχεται! Την Τετάρτη 11/07, με ώρα εκκίνησης στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00), η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης)!

Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas καθώς και adidas running experts θα βρίσκονται εκεί για να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής. Αν και για σένα το τρέξιμο δεν είναι μόνο μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος, διασκέδαση και τρόπος ζωής, διέδωσέ το και έλα να τρέξεις παρέα με την adidas running team!

* Δωρεάν parking στη Μαρίνα Αλίμου, 600μ. από το σημείο εκκίνησης!

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ο Greece Race for the Cure®
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
12ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2009 Νέο! Δείτε τα video με τις δηλώσεις των νικητών.
Την τρίτη σερί νίκη του στο Π.Π.Α.Δ. πέτυχε ο Τάσος Φράγγος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., μετά από έντονο συναγωνισμό με τον Δημοσθένη Μαγγίνα. Στις γυναίκες πρώτη με άνεση ήταν η Τίνα Κεφαλά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο