Επιστροφή στη φύση

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Share

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 24,5 χλμ. κινείται μέσα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής και αποτελείται στο μεγαλύτερό της μέρος από άσφαλτο και 7 χλμ. χωματόδρομο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:30 από την πλατεία Αυγερινού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλ.: 6980633582.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και για τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα www.avgerinos.org.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run the lake 10 χλμ.
14-12-2014: Aγώνας δρόμου 10 χλμ. στη Λίμνη της Βουλιαγμένης από τον Ευκλή.
3ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου (Σινιάτσικου)
Στις 8 Αυγούστου στην περιοχή Νάματα του Νόμού Κοζάνης διοργανώνεται ο 3ος ορεινός αγώνας Ασκίου με διοργανωτές το Δήμιο Ασκίου, το Τοπικό Συμβούλιο Ναμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναμάτων με χορηγό τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Η διαδρομή αποτελείται από 0,260χλμ σε άσφαλτο, 9,260χλμ σε μονοπάτια και 9,530 χωματόδρομο. Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 31 Ιουλίου.
1st Κοukos Trail Race
25-9-2016: Ένας trail αγώνας στην Πρέβεζα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο