Στην τελική ευθεία πριν τον αγώνα!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν απέναντι στις δυσκολίες της διαδρομής, μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας!

Share

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν στα μονοπάτια της Ζήρειας αντιμέτωποι με το σκληρό τερραίν, τα πολλά χιλιόμετρα , τις απότομες εναλλαγές στις κλίσεις , μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας! Οι εικόνες από όλα αυτά τα σημεία, από την προστατευόμενη περιοχή της Φλαμπουρίτσας μέχρι τη θέα στα 2.374μ θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή όλης της προσπάθειας του αθλητή, το μεγαλύτερο δώρο που θα πάρει από τον αγώνα και θα προσφέρει ο ίδιος στον εαυτό του!

Η φωτογραφία του αθλητή μας Γιάννη Μουρίκη τα λέει όλα! Ικανοποίηση, χαλάρωση, πληρότητα,  στα πρώτα λεπτά της πολύτιμης μοναξιάς, μετά τον τερματισμό.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας που φροντίζουν για όλους τους αθλητές αλλά και τους νικητές της διοργάνωσης, HIGH5, FAIRWAYS ADVENTURE TRAVELING, PULSE 100, καφεκοπτεία «Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ» και το περιοδικό RUNNER για την άψογη προβολή της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε και φέτος, στις 29 Μαΐου, για την Άλωση της Ζήρειας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος
7-10-2018: Ημιμαραθώνιος από το Άκτιο στη Βόνιτσα
Αυλαία για τους Γύρους πόλεων
Η Φιλοθέη φιλοξένησε και φέτος τον τελικό της σειράς «Γύροι των Πόλεων» που έχει θεσπίσει και διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Στον αγώνα που διεξάγεται στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, διεξήχθησαν αγώνες όλων των κατηγοριών με αρκετή συμμετοχή παρά τον σχετικά κακό καιρό.
Tihiorace Trail Running 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο