Γραφική διαδρομή

Το καθιερωμένο δρομικό “ραντεβού” στην Ποντοκερασιά Κιλκίς ανανεώνει και για φέτος το ξενοδοχείο Κρούσια καλώντας τους δρομείς να συμμετέχουν στη γραφική διαδρομή στην οροσειρά των Κρουσίων. Η 6η Ανάβαση Κρουσιών πρόκειται να γίνει στις 29 Αυγούστου σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 14 χλμ.

Share

Την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η 6η Ανάβαση Κρουσίων 2010 απόστασης 14 χλμ. (όπως και 3, 8 ή 21 χλμ.) με διοργανωτή το ξενοδοχείο Κρούσια. Η διαδρομή των 14 χλμ. (4 χλμ. άσφαλτος και 10 χλμ. χωματόδρομος) είναι κυκλική με αφετηρία και τερματισμό το ξενοδοχείο Κρούσια σε υψόμετρο 820 μ. και διέρχεται μέσα από το χωριό Ποντοκερασιά. Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής είναι μέτριος με κατώτερο υψομετρικό τα 635 μ. και ανώτερο τα 960 μ. ενώ θα υπάρχει σηματοδότηση για τη διευκόλυνση των αθλητών.

Παροχές
Στο χώρο αφετηρίας θα υπάρχουν αποδυτήρια, χώρος φύλαξης προσωπικών ειδών και γιατρός ο οποίος θα ακουθουθεί με όχημα τους δρομείς σε όλη τη διαδρομή. Σε χαρακτηριστικά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υδροδοσίας ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα θα προσφερθούν αναψυκτικά, κεράσματα αλλά και αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Για όσους δεν καταφέρουν να τερματίσουν θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ξενοδοχείο Κρούσια τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να λάβουν τον αριθμό τους.

Πληροφορίες
Ξενοδοχείο Κρούσια, τηλ.: 6976672767, www.kroussia-hotel.gr

Xάρτης Διαδρομής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου
6-11-2016: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τον 6ο Ημιμαραθώνιο Πάικου στην Καστενερή Γουμένισσας.
Λίμνηα 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Δημητράκης και Μιχαήλοβα στη Σητεία!
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνα της σειράς “Γύροι Πόλεων” του ΣΕΓΑΣ στην πόλη της Σητείας την Κυρική. Στον αγώνα των ανδρών μεγάλος νικητήσ ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης που σημείωσε 16:14 αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μίνο και τρίτο τον Κώστα Νακόπουλο. Στον αγώνα των γυναικών πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα σε 11.48 με τις Μαρία Παρδαλού και Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο να ακολουθούν. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο