Πανελλήνια ρεκόρ για Πεσιρίδου και Κοΐνη

Δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν στο Ναύπλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων από την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπόδια και την Αθηνά Κοΐνη στα 2.000 μ. στιπλ.

Share

9 χρόνια χρειάστηκαν για να καταρριφθεί το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στα 100 μ. με εμπόδια. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου του Αρχέλαου Κατερίνης κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Δήμητρας Εμμανουήλ που το κατείχε από το 2000 με 14.12. Η επίδοση της Πεσιρίδου ήταν 13.91 (+0,4) και την σημείωσε στα προκριματικά του αγωνίσματος, κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου. Με την επίδοση αυτή πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ που θα γίνει στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας 8-12 Ιουλίου. Στον τελικό η Πεσιρίδου δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή της αφού ο άνεμος ήταν αντίθετος (-1.70) πήρε όμως την πρώτη θέση με 14.28.

Βελτίωσε το ρεκόρ της
Το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ βελτίωσε η Αθηνά Κοΐνη του Γ.Α.Σ. Ιλισός στα 2.000 μ. στιπλ με 6.52.75. Η νεαρή αθλήτρια που γυμνάζεται κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Ζώρζου βελτίωσε την επίδοση της κατά 5 περίπου δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aqua Adventures by Artemida
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Folegandros Sunset Trail 2020
Αγώνας της σειράς Cyclades Trail Race
Σασάκαρος και Καλλία οι νικητές στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 500 δρομείς έδωσαν το παρών στον 2ο Δρόμο Σέιχ Σου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με νικητή τον Κώστα Σασάκαρο και την Ελένη Καλλία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο