Πανελλήνια ρεκόρ για Πεσιρίδου και Κοΐνη

Δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν στο Ναύπλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων από την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπόδια και την Αθηνά Κοΐνη στα 2.000 μ. στιπλ.

Share

9 χρόνια χρειάστηκαν για να καταρριφθεί το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στα 100 μ. με εμπόδια. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου του Αρχέλαου Κατερίνης κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Δήμητρας Εμμανουήλ που το κατείχε από το 2000 με 14.12. Η επίδοση της Πεσιρίδου ήταν 13.91 (+0,4) και την σημείωσε στα προκριματικά του αγωνίσματος, κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου. Με την επίδοση αυτή πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ που θα γίνει στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας 8-12 Ιουλίου. Στον τελικό η Πεσιρίδου δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή της αφού ο άνεμος ήταν αντίθετος (-1.70) πήρε όμως την πρώτη θέση με 14.28.

Βελτίωσε το ρεκόρ της
Το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ βελτίωσε η Αθηνά Κοΐνη του Γ.Α.Σ. Ιλισός στα 2.000 μ. στιπλ με 6.52.75. Η νεαρή αθλήτρια που γυμνάζεται κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Ζώρζου βελτίωσε την επίδοση της κατά 5 περίπου δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες Υπεραποστάσεων στην Ψάθα
O 8oς Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου 100 χλμ. και ο 2ος 50 χλμ. θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου υπό την ιαγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων στην Ψάθα Αττικής.
Taygetos Challenge 2016 by Salomon
26/27-3-2016: To διήμερο 26-27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο.
Η σειρά Run Greece μετακομίζει Κρήτη
Η Κρήτη, και συγκεκριμένα η πόλη του Ηρακλείου, θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα της σειράς RunGreece που φιλοδοξεί να «αποκεντρώσει» το τρέξιμο. Ο συγκεκριμένος αγώνας, που αποτελεί και το τρίτο της σειράς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου και περιλαμβάνει δύο αγώνες αποστάσεων 5 & 10 χλμ.Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο