Μετάβαση στο περιεχόμενο

We Run Athens 2013

6-10-2013: Στο δεύτερο We Run Athens αγώνα δρόμου 10 χλμ. που διοργανώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχαν περισσότεροι από 4.000 δρομείς.

Share

Στο δεύτερο We Run Athens αγώνα δρόμου 10 χλμ. που διοργανώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχαν περισσότεροι από 4.000 δρομείς.

Οι Αθηναίοι έτρεξαν για την περιοχή που είχαν επιλέξει, με τα Βόρεια, τα Νότια προάστια και το κέντρο της Αθήνας να ανταγωνίζονται για την κατάκτηση της πόλης. Οι συμμετέχοντες έτρεξαν μια διαδρομή 10χλμ. στο ιστορικό κέντρο της πόλης μέσα από κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους, με στόχο να φέρουν την περιοχή τους πρώτη στη γραμμή τερματισμού.

Η εκκίνηση δόθηκε στην Αλέα Ζαππείου από την Αφροδίτη Σημίτη, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Αντίνοο Αλμπάνη και οι συμμετέχοντες έτρεξαν στο κέντρο της πόλης με live μουσική και επιλογές dj’s να τους δίνουν ρυθμό.

Τα founding members των τριών περιοχών του Nike+ Run Club (North, Center & South) είχαν την τιμητική τους, αφού βρέθηκαν πρώτοι στη γραμμή εκκίνησης και αναμετρήθηκαν για τις τρεις περιοχές της πόλης.

Πριν και μετά τον αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Nike+ Challenges, την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Nike+ Running App για iPhone και Android, για όσους θέλουν να καταγράφουν και να μοιράζονται τις διαδρομές τους, αλλά και να προσκαλούν τους φίλους τους που διαθέτουν Nike+ σε προκλήσεις συναγωνισμού.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:73:%!]

 

Παράλληλα, στο Product Area οι λάτρεις των Nike Running συλλογών  είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα προϊόντα  που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Nike καθώς και το νέο Nike Air Pegasus+ 30, ένα κλασικό παπούτσι τρεξίματος που φέτος γιόρτασε τα 30 του χρόνια, στην πιο εξελιγμένη του εκδοχή.

Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Χρήστος Κάλλιας και Ελευθερία Πετρουλάκη και κυρίαρχη περιοχή ο Νότος, με τους δρομείς της να έχουν το χαμηλότερο μέσο όρο σε συνολικό χρόνο.

Στον αγώνα έτρεξαν και αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσά τους οι: Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Μώρος, Κώστας Φραγκολιάς και Κώστας Γκρέκας, οι οποίοι έζησαν την μοναδική εμπειρία του τρεξίματος μέσα στο κέντρο της πόλης.

Το We Run Athens πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α), και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeRunningGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8o Ladies Run
20-10-2019: Αγώνας 5χλμ. μόνο για γυναίκες
Ήταν όλα υπέροχα!
Ήταν πραγματικά ένας αγώνας για όλους. Ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” άφησε ιστορία αφού τόσο οργανωτικά όσο και σε επίπεδο συμμετοχών (περίπου 3.500!) περασε σε άλλο επίπεδο και προσέφερε μοναδικές στιγμές σε όσους έλαβαν μέρος τόσο στον αγώνα του μαραθώνίου όσο και στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χλμ αλλά και των παιδιών. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό αφού με τη συνεργασία της WIND και των δρομέων συνέλεξε και προσέφερε αρκετά χρήματα για το Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.
Ο Δρόμος των Γεφυριών
3-6-2018: Αγώνας 8 χλμ. με εμπόδια
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE