5ος Καραμάνειος Δρόμος Υγείας

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
5os-karamaneios

Την Τρίτη 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 5ος Καραμάνειος Δρόμος Υγείας στο πλαίσιο της Μέρας Καραμάνη με αφετηρία το Μνημείο Δράκειας και τερματισμό στην Πάνω Πλατεία. Θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας στο σημείο του τερματισμού.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

5ος Καραμάνειος Δρόμος Υγείας – Πληροφορίες αγώνα

Στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Δράκεια ο «5ος Καραμάνειος Δρόμος Υγείας» (3 χλμ) με εκκίνηση από το μνημείο του χωριού και τερματισμό στην πάνω πλατεία. Οι εγγραφές θα γίνουν επιτόπου στο σημείο της εκκίνησης.

Στον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας.8:00 μ.μ. απονομές (πάνω πλατεία)· Χαιρετισμός από την κ. Αννίτα Πρασσά, Δρ Ιστορίας, Προϊσταμένη στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.) Μαγνησίας.

Στις απονομές θα παρευρεθεί η κ. Αννίτα Πρασσά, η οποία μέσα απ’ την εργασία της έχει αναδείξει την ιστορία του Γεώργιου Καραμάνη, ενώ μεγάλο αρχειακό υλικό του Σανατορίου βρίσκεται στα Γ.Α.Κ. Μαγνησίας.

Η ίδια σε συνεργασία με τον κ. Γουργουλιάνη έχουν επιμεληθεί την έκδοση του βιβλίου «Το πρώτο ορεινό σανατόριο, ένας αγώνας, πολλές ζωές.

Ο αγώνας πραγματοποιείται από τον Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΔΡΑΚΕΙΑ» σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Δράκειας και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλο και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου
Δείτε περισσότερα
4ο Flamingo Run
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Δρόμος Ελευθερίας 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο