Ο Φώτης Ζησιμόπουλος μεγάλος νικητής στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024 – LIVE τερματισμοί

4η συνεχόμενη νίκη!

Share

Ζησιμόπουλος 4×4

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Φώτης Ζησιμόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής στον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ! Τρέχοντας ουσιαστικά μόνος του σχεδόν από την αρχή του αγώνα και αντιμέτωπος με τις υψηλές θερμοκρασίες κατάφερε να τερματίσει σε 20:18:44 πολύ μπροστά από τον δεύτερο!

Το 20:18:44 είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη διοργάνωση έπειτα από το περσινό μεγάλο ρεκόρ του Φώτη με 19:55:09. Επιπλέον, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ισοφαρίζοντας τις 4 του Γιάννη Κούρου με τον Ζησιμόπουλο, ωστόσο, να είναι ο μοναδικός που τις έχει πετύχει σε διαδοχικές χρονιές!

Ο ρυθμός

Ο Αγρινιώτης υπερμαραθωνοδρόμος ξεκίνησε πολύ καλά και πήγαινε για αρκετές ώρες με ένα ρυθμό κοντά στο 4:30/χλμ.! Τελικά συνολικά ο μέσος ρυθμός του κινήθηκε κάτω από τα 5:00/χλμ.

Λίγο μετά τις 03:18 π.μ. έφτασε πρώτος στην Σπάρτη και στο άγαλμα του Λεωνίδα πολύ μπροστά από τον δεύτερο δρομέα για να τερματίσει εμφανώς συγκινημένος.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ουρουγουανός Fernando Andres Martínez Roman, τρεις ώρες και 10 λεπτά μετά τον Ζησιμόπουλο, ενώ τρίτος ήταν ο Γάλλος Florian Robin.

Από ελληνικής πλευράς, δεύτερος ήταν ο Γιώργος Λογοθέτης και τρίτος ο Αλέξανδρος Πιπερίδης και ακολούθησαν ο Γιώργος Δημουλάς και μετά οι δύο Ελληνίδες, Τζο Μαντά και Δέσποινα Σημανταράκου. Δείτε τι έγινε στις γυναίκες.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την εξέλιξη του αγώνα

Δείτε LIVE όλους τους τερματισμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Open Door Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Άρωμα σκανδάλου με πρωταγωνίστρια την Camille Herron και την... Wikipedia
Μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της
Καλές επιδόσεις στον BMW Berlin Marathon - Νέο ρεκόρ ο Καραΐσκος
Δείτε τι έγινε στον επετειακό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο