Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024

Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα

Share

Σε νέο χώρο θα διεξαχθεί η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Greece 2024 που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα η διοργάνωση αλλάζει χώρο διεξαγωγής και από τη Βουλιαγμένη μεταφέρεται στον Μαραθώνα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης με τους λόγους αυτής της αλλαγής, αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές για τους συμμετέχοντες.


Σε τρεις περίπου μήνες από σήμερα, στις 18-20 Οκτωβρίου, το IRONMAN® 70.3® Greece 2024, η μεγαλύτερη παγκόσμια τριαθλητική διοργάνωση, θα υποδεχτεί περισσότερους από 6.000 αθλητές, θεατές, εθελοντές, χορηγούς και εκθέτες από 60 χώρες, για να ζήσουν, για 5η φορά στην Ελλάδα, την απόλυτη εμπειρία IRONMAN®.

Λόγω της πολύ πρόσφατης έγγραφης ανάκλησης της φιλοξενίας της φετινής διοργάνωσης από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η ομάδα της IRONMAN® Greece, πάντα με γνώμονα την ευθύνη, τον σεβασμό και τη συνέπεια προς κάθε αθλητή, φίλο και υποστηρικτή της διοργάνωσης, παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της για τη διεξαγωγή άρτιων και ασφαλών αθλητικών διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών, έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά κι εξασφάλισε τη διενέργεια του κορυφαίου τριάθλου στην ιστορική περιοχή του Μαραθώνα, εκεί όπου «γεννήθηκε» ο πιο δημοφιλής Αγώνας Δρόμου στον κόσμο.

Η ομάδα της IRONMAN® Greece και ο Δήμος Μαραθώνα υπερήφανα ανακοινώνουν τη διοργάνωση του IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024, στις 18-20 Οκτωβρίου, στη μυθική γη του Μαραθώνα, όπου κυριαρχεί η θετική ενέργεια και η αύρα της νίκης. Το IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024 είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την πιο ιστορική στιγμή του Ελληνικού τριάθλου, με νέες, ταχύτατες διαδρομές και τις παράλληλες δράσεις, Night Run Marathon, IRONKIDS Marathon, 4:18:4 Marathon, προσφέροντας μια εντυπωσιακή αθλητική εμπειρία, σύμφωνα με τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα της IRONMAN®!

Όλοι οι εγγεγραμμένοι αθλητές στον αγώνα θα πρέπει να έχουν λάβει ένα e-mail με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αλλαγή και τις διαθέσιμες επιλογές. Αν δεν έχετε λάβει αυτό το e-mail μέσα στις επόμενες ώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το: [email protected]

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες: https://ezgreece.gr/files/ImportantEventUpdate.pdf

Σας περιμένουμε όλους στη Γραμμή Εκκίνησης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ - Συνέντευξη τύπου
Έλαμψαν οι πρωταγωνιστές του στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου
Δράσεις του ΑΠΣ Πιερίας Ζευς το περασμένο Σαββατοκύριακο
Συμμετοχή του συλλόγου σε αγώνες στις 31/8 & 1/9
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο