ELLE Run

Οι αγώνες του περιοδικού Elle

FacebookTwitterEmailShare

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τον νέο αγώνα ELLE Run του ομώνυμου περιοδικού την Ημέρα της Γυναίκας.

Eκ νέου αναβολή του αγώνα με νέα ημερομηνία στις 13 Σεπτεμβρίου.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

* Νέα ημερομηνία αγώνα στις 24 Μαΐου 2020.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα πατώντας εδώ.

«Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τον πρώτο μας αγώνα δρόμου στη Μαρίνα Φλοίσβου. Στις 8 Μαρτίου διοργανώνουμε το ELLE Run και σας θέλουμε όλους μαζί μας, γυναίκες και άνδρες, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα» που υποστηρίζει την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Δηλώστε συμμετοχή τώρα γιατί #ΤΟΜΕΛΛΟΝΕΙΝΑΙΓΥΝΑΙΚΑ! Σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!

Στις 8 Μαρτίου* φοράμε τα αθλητικά μας, δίνουμε ραντεβού στις 9 το πρωί και τρέχουμε… Τρέχουμε για εμάς και για όλες τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο. Φτάνουμε εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ ξανά. Για όλες αυτές τις γυναίκες με τις οποίες μπορεί να μην μοιραζόμαστε το ίδιο DNA, μας συνδέουν όμως τόσα πολλά. Σημασία δεν έχει ο χρόνος, ούτε το αποτέλεσμα, αρκεί η συμμετοχή μας για να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί δυνατά. Στο ELLE πιστεύουμε πως #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα, γι’ αυτό και στο πλαίσιο της ενέργειας Women In Society που έχει ξεκινήσει έναν παγκόσμιο διάλογο για τη θέση της στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της, διοργανώνουμε τον 1ο μας αγώνα δρόμου, το ELLE Run, φυσικά στις 8 Μαρτίου*, δηλαδή την ημέρα της γυναίκας. Σε αυτή την αποστολή σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», που επιδιώκει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. Κάθε δρομέας θα λάβει ένα μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν συνολικά μετάλλια κατάταξης για τους νικητές και τις νικήτριες, όπως και μετάλλια κατάταξης για κάθε ηλικιακή ομάδα. Ready, set, go!

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Τι πρέπει να ξέρεις:

Το ELLE Run περιλαμβάνει δύο διαδρομές:
-5χλμ.
-10χλμ.

Date
8 Μαρτίου 2020*

Location
Εκκίνηση και τερματισμός στη Μαρίνα Φλοίσβου

Time
09.00 π.μ.
Ταυτόχρονη εκκίνηση 5χλμ. + 10χλμ.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πακέτα συμμετοχών:

-BASIC (€15)
περιλαμβάνει:
-Αριθμό συμμετοχής-bib number του αθλητή
-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι μιας χρήσης
-Αναμνηστικό μετάλλιο
-Αναμνηστική τσάντα της διοργάνωσης
-Νερό και ισοτονικά
-Παροχή ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
-Δώρα χορηγών

-PREMIUM (€25)
(περιλαμβάνει τις παροχές του basic πακέτου και επιπλέον exclusive προϊόντα και αναμνηστικό τεχνικό Τ-Shirt Under Armour)

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Έξοδος από την Μαρίνα Φλοίσβου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, μέχρι το ύψος του ρέματος Πικροδάφνης (σημείο αναστροφής πριν από την είσοδο της Μαρίνας Αλίμου). Η διαδρομή των 10 χλμ. περιλαμβάνει δύο φορές την διαδρομή των 5 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Μαρίνα Φλοίσβου

Χρονική διάρκεια αγώνα: 1ώρα 40 λεπτά

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα elle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Trail αγώνας υπεραπόστασης στο Μέτσοβο
Ορεινοί αγώνες στο Αρκοχώρι Νάουσας
Back to Top