Το Σάββατο 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 10ο Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2026. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.
10ο Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2026 – Πληροφορίες αγώνα
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής, ανακοινώνει την ημερομηνία της διεξαγωγής του 10ου Αγώνα, Το Σάββατο στις 29 Αυγούστου 2026, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 4 Αγώνες:
1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα. Ώρα εκκίνησης 18.00
2. Αγώνα Βουνού – Πόλης RUN 14,6 χλμ. Ώρα εκκίνησης 18.15
3. Παιδικός Αγώνας 1000 μ. για παιδιά γεννηθέντα το 2017, 2018, 2019. Ώρα εκκίνησης 17.15
4. Παιδικός Αγώνας 1000 μ. για παιδιά γεννηθέντα το 2014, 2015, 2016. Ώρα εκκίνησης 17.30
Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 4 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προαγωγή της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος, η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού.
Οι Εγγραφές έχουν ξεκινήσει, είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.polygyrosrun.gr
Τακτικές ενημερώσεις παρέχονται στο facebook του Αγώνα: https://www.facebook.com/polygyrosrun/
Πληροφορίες – Εγγραφές
Τηλ. 6944831115
Email: [email protected]
www.polygyrosrun.gr
Διοργανωτής είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Συλλόγους. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

































