Το runnermagazine.gr, ξεκίνησε να “τρέχει”  ψηφιακά το 2008, τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του RUNNER Magazine, του πρώτου περιοδικού για το τρέξιμο στην Ελλάδα. Ανήκει στην εταιρεία All About Running, του πρωταθλητή και πολυνίκη στον μαραθώνιο Νίκου Πολιά, η οποία πέρα από την έντυπη έκδοση του RUNNER Magazine και το runnermagazine.gr, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στο τρέξιμο, όπως προπονητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες αθλητικού μάρκετινγκ και διοργάνωσης αγώνων, υπηρεσίες ηλεκτρονικής χρονομέτρησης κ.α.

Έχοντας ήδη την εμπειρία της έντυπης έκδοσης, η οποία προσέφερε έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν στους δρομείς, από τους έγκριτους συντελεστές της, το runnermagazine.gr, είχε και έχει ως στόχο την αμεσότερη επικοινωνία με τη δρομική κοινότητα.

Οι αρθρογράφοι του RUNNER είναι, (τι άλλο;), δρομείς εξειδικεύμενοι ο καθένας τους στον τομέα του, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες των «φανατικών» του τρεξίματος αλλά και όσων έχουν το τρέξιμο ως χόμπι ή απλά ακολουθούν έναν αθλητικό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Tο περιοδικό Runner κυκλοφορεί 8 φορές το χρόνο στα περίπτερα σε όλη την Eλλάδα και σε επιλεγμένα καταστήματα. 
Runner, Λασκαράτου 5, 11141 Aθήνα

Νίκος Πολιάς Ε.Ε.
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 122559601000