34oς Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αχαΐας

23-10-2016: Ο Ημιμαραθώνιος της Πάτρας

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 34ου Ημιμαραθωνίου Αγώνα Δρόμου Αχαΐας 21,1χλμ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10:00πμ.

Παράλληλα την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνας Δρόμου Υγείας 10.000μ, καθώς και Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων και για άτομα με αναπηρία.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 για όλους τους αγώνες και λήγουν την Κυριακή 16 Οκτωμβρίου 2016. 

Για τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλ και τον Παιδικό Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: achaiahalfmarathon.gr  και για τον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία, θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα:
site: www.pomameadytnin.gr
e-mail: [email protected]
τηλ./fax: 2610362127

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
Ατομικές, οι οποίες πραγματοποιούνται από μεμονωμένα άτομα. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των επτά ευρώ (7€) ανά άτομο.Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Γραμματεία), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.
Ομαδικές, για οκτώ (8) τουλάχιστον άτομα, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι πέντε ευρώ (5€) ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Στις ομαδικές εγγραφές θα παρέχεται η διευκόλυνση παράδοσης του πακέτου των αριθμών (bib numbers) στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ των αγώνων. 
Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Σε περίπτωση απουσίας του θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι γυναίκες τρέχουν
Ο πρώτος αγώνας μόνο για γυναίκες είναι προ των πυλών. Το Ladies Run διεξάγεται την Κυριακή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με δύο αγώνες των 5 και 10 χλμ. και με περισσότερες από 600 γυναίκες να δείχνουν την αγάπη τους για το τρέξιμο αλλά και τη συμπαράστασή τους σε αυτές που το έχουν ανάγκη αφού η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Δείτε τα τελευταία “γυναικεία” νέα.
Τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα
Με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον 1ο «Ποσειδώνιο» Ημιμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαίου στο Παλαιό Φάληρο. Η περίοδος των εγγραφών έληξε και περίσσότεροι από 650 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα αγωνίσματα του προγράμματος. Ανοιχτή πρόσκληση με δωρεάν είσοδο για το Άλσος Ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό για όλους τους συμμετέχοντες. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.
11ος Ανδάνειος Δρόμος 17χλμ.
24-8-2019: Αγώνας στο Διαβολίτσι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο