Τελευταία νέα από τον Ταΰγετο

Μία εβδομάδα πριν το 6ο Taygetos Challenge by Salomon

Share

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το 6ο Taygetos Challenge by Salomon και οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με τα τελευταία νέα.

“Μία εβδομάδα έμεινε για την έκτη επανάληψη του Taygetos Challenge by Salomon και οι προετοιμασίες υποδοχής συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να σας προσφέρουμε μία μοναδική αγωνιστική εμπειρία σε έναν πανέμορφο τόπο.

Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών:

Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς,

Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα

Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα.

Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Περισσότεροι από 300 αθλητές έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή και τονίζουμε πως η τελευταία μέρα δήλωσης και εξόφλησης κόστους συμμετοχής είναι η Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770 ενώ όσοι δηλώσετε συμμετοχή στο κατάστημα, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για 3 ζευγάρια παπούτσια, 3 είδη ρουχισμού και 3 δρομικά αξεσουάρ.

Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα http://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/taygetos-challenge-2015 όπου θα βρείτε και αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, κλπ.  

Το κατάστημα προσφέρει και τη δωρεάν μεταφορά σας από την Αθήνα στην Καρδαμύλη και πίσω. Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει Σάββατο στις 07.30 το πρωί και το σημείο αναχώρησης είναι στη Λ. Κηφισίας μπροστά στο Golden Hall. Το λεωφορείο θα κάνει μία στάση στις 08.30 στα διόδια του Ισθμού για να παραλάβει αθλητές από την Κόρινθο. Επιστροφή από Καρδαμύλη,  Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα.

Η δήλωση συμμετοχής για το λεωφορείο γίνεται στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@trailproject.gr, αναφέροντας το όνομά σας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν συμμετοχή σας είναι να έχετε εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής στον αγώνα. Στο λεωφορείο μπορούν να έρθουν και συνοδοί των αθλητών με κόστος 15 ευρώ το άτομο. Το κόστος πληρώνεται μόνο στο κατάστημα μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαρτίου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@trailproject.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο