6ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» – Ματαίωση

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Ματαίωση του 6ου Αγώνα Δρόμο «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

Η διοργάνωση του αγώνα με την ονομασία 6ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» ανακοινώνει τη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Την ματαίωση του προγραμματισμένου για το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2021, 6ου  Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», γνωστοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος λαμβάνοντας  υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Η απόφαση ματαίωσης βασίστηκε στην εναρμόνιση με τις πρόσφατες οδηγίες των κρατικών φορέων για την ασφάλεια της υγείας των αθλητών, των εθελοντών και των θεατών. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, τις παραμέτρους του αγώνα όπως οι μετακινήσεις με λεωφορεία, οι συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις με τους εθελοντές και τους φορείς κ.α. θεωρήθηκε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής του, χωρίς οι συμμετέχοντες να εκτεθούν σε οποιονδήποτε  κίνδυνο για την υγεία τους.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν τη διοργάνωση του αγώνα κατά την επιθυμία μας και τις προσδοκίες όλων.

Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της, προς όλους τους Φορείς, Οργανισμούς και Συλλόγους που και φέτος συμμετείχαν ενεργά στην προετοιμασία της διεξαγωγής του αγώνα σε ανάμνηση της διέλευσης του Αποστόλου Παύλου από την περιοχή. Ευχαριστίες απευθύνονται επίσης προς τους χορηγούς και όλους όσοι συνδράμουν διαχρονικά με κάθε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους δρομείς όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδος που ενδιαφέρθηκαν και φέτος για την πραγματοποίηση του αγώνα εκφράζοντας την επιθυμία να τον τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους.

Ευχόμαστε υγεία και δίνουμε ραντεβού για τον Ιούνιο του 2022.

Χριστός Ανέστη!!!».

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο