Τo Legion Run επιστρέφει την πρώτη Κυριακή του Μαΐου

Στις 6 Μαΐου ο αγώνας αντοχής και διασκέδασης Legion Run

Share

Λίγους μήνες μετά από το επιτυχημένο LEGION RUN  της Αθήνας για το 2017, η κορυφαία διοργάνωση αντοχής, επιμονής και συνεργασίας επιστρέφει στην εκπληκτική αρένα του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο. Την Κυριακή 6 Μαΐου χιλιάδες συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναμετρηθούν με τις προκλήσεις του LEGION RUN ATHENS 2018.

Στο γνωστό πλέον μοτίβο του LEGION RUN, οι συμμετέχοντες έχουν σκοπό να υπερκεράσουν όλα τα απαιτητικά εμπόδια ενός στίβου μάχης μήκους 5 χλμ., χρησιμοποίωντας το σώμα, το μυαλό αλλά και… τους φίλους τους. Το μέσο για την ανταπόκριση σε εμπόδια και προκλήσεις που περιλαμβάνουν ύψη, σκόνη, νερό και λάσπη είναι η συνεργασία και για αυτό ενθαρρύνονται οι παρέες να λάβουν μέρος στη διαδρομή.
Μα πιο πολύ από όλα το LEGION RUN είναι μια διασκεδαστική εμπειρία ζωής, που ακόμα και η ανάμνηση της θα είναι ικανή να δώσει στον καθένα ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης για αρκετό καιρό μετά. Σκοπός είναι όλοι να περάσουν καλά και να τα δώσουν όλα για την ομάδα, τη Λεγεώνα τους!

Αυτή τη χρονιά το LEGION RUN θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη και αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα λουλούδια και το πράσινο, στο Μαρκόπουλο θα «φυτρώσουν» και νέες προκλήσεις αφού οι συμμετέχοντες θα βρουν μια ανασχεδιασμένη διαδρομή με αρκετά καινούρια και ευφάνταστα εμπόδια να τους περιμένουν. Όμως όπως κάθε φορά, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική του κατάσταση αφού πάντα ο σκοπός είναι να βοηθάς και να σε βοηθούν.

Την Κυριακή 6 Μαΐου εκτός από τον ίδιο τον αγώνα μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες θα περιμένουν τους συμμετέχοντες αλλά και τις οικογένειες τους συμπληρώνοντας ένα σκηνικό γιορτής στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και να μάθουν περισσότερα στο www.LegionRun.com ενώ μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις από το Facebook Event «Legion Run Athens 2018»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1308:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο