Αναβολή του Χορτιάτης Trail Run 2018 για τις 27 Μαΐου

Δείτε το δελτίο της οργανωτικής επιτροπής

Share

Η διοργάνωση του «Χορτιάτης Trail Run 2018» ενημερώνει τους συμμετέχοντες του αγώνα που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Μαρτίου ότι αναγκάζεται να αναβάλει τον αγώνα λόγω του ύψους του χιονιού στη διαδρομή.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής:

«Η διοργάνωση πραγματοποιώντας έλεγχο στην διαδρομή του αγώνα, διαπίστωσε ότι υπάρχει χιονοκάλυψη σε ολόκληρη την διαδρομή και με  μεγάλο ύψος χιονιού, που  ξεπερνάει τα 70 εκατοστά, και σε μερικά σημεία σημεία λόγω του αέρα φτάνει στο ένα μέτρο, με αυτά τα δεδομένα η διάσχιση της διαδρομής του αγώνα, η προσέγγιση των ομάδων  διάσωσης και των εθελοντών (δεικτών) και των σταθμών  τροφοδοσίας, είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη, (προσωπικά στα 15 χρόνια που τρέχω στον Χορτιάτη, πρώτη φορά βρήκα τόση ποσότητα χιονιού).

Με αυτά  τα δεδομένα και σκεπτόμενοι πρωτίστως την ασφάλεια των αθλητών αποφασίσαμε να αναβάλουμε τον αγώνα για να προστατέψουμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.
Ζητούμε συγνώμη για την αναβολή και την κατανόηση των αθλητών,αλλά πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των αθλητών.

Η διοργάνωση θέλοντας να διευκολύνει την προσπάθεια των αθλητών που θέλουν να τρέξουν και σε άλλους αγώνες, και με δεδομένο ότι το καλεντάρι είναι γεμάτο το επόμενο χρονικό διάστημα και θέλοντας ο αγώνας να μην συμπέσει με άλλους αγώνες, όρισε τον αγώνα για την Κυριακή 27 Μαΐου.

Θα ακολουθήσουν ενημερωτικά δελτία τὐπου πριν τον αγώνα, οι αθλητές που έχουν κατοχυρώσει την εγγραφή τους δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια,ζητάμε και πάλι συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά για την διοργάνωση είναι πρωτίστης σημασίας η ασφάλεια των αθλητών.

Για πληροφορίες: στο e-mail της διοργάνωσης [email protected] και στην σελίδα του αγώνα στο Facebook: Χορτιάτης Trail Run

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγώνα
Καιάφας Στυλιανός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο