AlpamayoPRO trail race – Ακύρωση

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Ακύρωση του AlpamayoPRO trail race

Η διοργάνωση του AlpamayoPRO trail race αποφάσισε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και την επανεξέταση της επόμενης ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου του 2021 και περιελάμβανε τις αποστάσεις 7χλμ., 12,5χλμ. & 25χλμ. στην Πάρνηθα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση για την ακύρωση του φετινού AlpamayoPRO trail race:

«Αγαπητοί φίλοι του αγώνα,
είμαστε στη δυσάρεστη θέση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να ανακοινώσουμε την ακύρωση του φετινού event. Η φωτιά του Αυγούστου παρότι άφησε ανέπαφο σημαντικό μέρος της μεγάλης διαδρομής, κατέκαψε το υπέροχο τμήμα της ανάβασης προς τον Πύργο Κατσιμιδιου και όλο το τοπίο από εκεί, έως και την βάση της Ξεροβούνας. Λυπούμαστε πολύ για την καθυστέρηση στην επικοινωνία, όμως ήδη από την μεγάλη φωτιά του 2007 και το πρώτο Alpamayo PRO TrailRace, κύριο μέλημα της διοργάνωσης μας υπήρξε ο σεβασμός και η προστασία της παρθένας φύσης της Πάρνηθας.

Η απόφασή μας λοιπόν, επιτρέπει στην φύση να ανακάμψει σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο και ευθυγραμμίζεται με τις συστάσεις του τοπικού δασαρχείου.Τους επόμενους μήνες, η ομάδα μας θα ερευνήσει ποιά θα μπορούσε να είναι η μελλοντική μορφή του αγώνα, πάντα με την ποιότητα και τις παροχές που έχετε συνηθίσει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τα μηνύματα σας όλο αυτό το διάστημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο