Virtual – Logicom Cyprus Marathon

Στις 20 Μαρτίου η φετινή εικονική έκδοση του αγώνα

Share

Σε μορφή virtual θα διεξαχθεί φέτος ο 23ος Logicom Cyprus Marathon. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Μετά την αναγκαστική αναβολή της επίσημης διοργάνωσης του 23ου Logicom Cyprus Marathon λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοιού έχει ορισθεί σαν νέα ημερομηνία της αθλητικής εκδήλωσης η Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021. Παράλληλα η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης προκήρυξε τη διοργάνωση της virtual έκδοσης του Logicom Cyprus Marathon!

Η εικονική (virtual) εκδοχή της διοργάνωσης θα λάβει μέρος τον ερχόμενο Μάρτιο ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου. Οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν να τρέξουν τους αγώνες της επιλογής τους (Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, 10 χλμ και 5 χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία επιθυμούν και με οποιοδήποτε ρυθμό αρκεί να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους μεταξύ του Σαββάτου 20 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Πρώτιστος στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει το κίνητρο σε δρομείς παγκοσμίως να προπονηθούν και να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα ακόμη και χωρίς την φυσική τους παρουσία.

Το δικαίωμα συμμετοχής για όλες τις virtual αποστάσεις είναι 15,00 ενώ το πλούσιο πακέτο του δρομέα συμπεριλαμβάνει τεχνική συλλεκτική φανέλα (ειδική για τρέξιμο), τιμητικό μετάλλιο, αριθμό συμμετοχής και ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής. Με φροντίδα της DHL Cyprus θα παραδοθούν όλα τα πακέτα συμμετοχής στους δρομείς εκτός Κύπρου ενώ οι δρομείς που διαμένουν Κύπρο θα καλεστούν να παραλάβουν τα πακέτα τους από τα σημεία εξυπηρέτησης της DHL σε όλες τις επαρχίες.

Μέγας χορηγός της Virtual έκδοσης του Logicom Cyprus Marathon είναι η εταιρεία Logicom Public Ltd ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και από την εξειδικευμένη εταιρεία αθλητικών προϊόντων για τρέξιμο 361˚.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ενώ θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την προηγούμενη μέρα της διοργάνωσης δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη virtual διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon καθώς επίσης και τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθωνίου www.logicomcyprusmarathon.com/virtual 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο