1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail – Νέα ημερομηνία

Νέα ημερομηνία για τους αγώνες της Χίου

Share
1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αλλάξει ημερομηνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου. Αντίστοιχα οι εγγραφές θα μείνουν ανοιχτές ως τις 27 Ιουνίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
«Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» ως κύριος διοργανωτής, ο Δήμος Χίου, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου ως συνδιοργανωτές είχαν προγραμματίσει την διεξαγωγή αγώνων ορεινού τρεξίματος Chios HardStone Trail 23km και Chios Fun Trail 5km. 

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον Covid-19 και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη τη χώρα, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, εθελοντές και τους επισκέπτες μας και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε: 

Την μετάθεση της διοργάνωσης του 1st Chios HardStone Trail 23km και Chios Fun Trail 5 km, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 σε νέα ημερομηνία Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Ημερομηνία που θεωρείται ασφαλέστερη για όλους ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ορίζονται εκείνη την περίοδο από τον ΕΟΔΥ, καθώς και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πολιτείας. 

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους σε οποιοδήποτε αγώνα της διοργάνωσης Chios HardStone Trail & Chios Fun Trail και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με E-mail στο [email protected] , προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους. 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27/6/2021 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ευχόμαστε η περιπέτεια αυτή να τελειώσει σύντομα. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ύπαρξης και θα πρέπει να την διαφυλάξουμε».

Οι Εγγραφές θα γίνονται μέσω της  ιστοσελίδας του Συλλόγου μας πατώντας εδώ και θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

1ος Chios HardStone Trail – 23 χλμ με θετική υψομετρική 1240μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 23χλμ και 1240μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (αρκετά κομμάτια της διαδρομής είναι σε πετρώδη μονοπάτι, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

1ος Chios Fun Trail – 5 χλμ με θετική υψομετρική 227μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης  είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού Καρυών Χίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο