23ος Logicom Cyprus Marathon

Νέες ημερομηνίες για τη διοργάνωση

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του διεθνούς Μαραθωνίου στην Πάφο «Logicom Cyprus Marathon» με μεγάλη της λύπη ανακοινώνει ότι η διεθνής εκδήλωση η οποία είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 αναβάλλεται εν μέσω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού (COVID – 19) και των πολύ αυστηρών περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η Κυπριακή Κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια σε επαφές και συζητήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς της χώρας μας, καθώς επίσης και με οργανωμένα σύνολα και συνεργάτες που υποστηρίζουν την εκδήλωση έχοντας σαν στόχο την υλοποίηση της διοργάνωσης για τον ερχόμενο Μάρτιο δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι  να ματαιώσουμε τη διοργάνωση διότι ο κίνδυνος διεξαγωγής της αξιολογήθηκε ως Πολύ Υψηλός.

Ο Logicom Cyprus Marathon παρέχει τη δυνατότητα στους δρομείς να μεταφέρουν την εγγραφή τους στην επόμενη διοργάνωση που έχει επαναπρογραμματιστεί για την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 ενώ ως δεύτερη επιλογή, μπορούν να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στην 24η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης η οποία θα γίνει  την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. Επιπλέον οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν τους βολεύουν οι πιο πάνω ημερομηνίες θα τους δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στην 25η επετειακή διοργάνωση που θα διοργανωθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.  

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο της διοργάνωσης ενός «Virtual Logicom Cyprus Marathon 2021» για τον ερχόμενο Μάρτιο με τους όρους και κανόνες συμμετοχής να ανακοινώνονται σε κατοπινό στάδιο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Logicom Cyprus Marathon παραμένει αισιόδοξη ότι με το που θα ξεπεραστεί η πανδημία θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους δρομείς τρέξουν ξανά όλοι μαζί στον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές και τις ομορφιές της ιστορικής πόλης της Πάφου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» στον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας
Με ρεκόρ συμμετοχών ο σύλλογος στη διοργάνωση
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο