Virtual Open Door Run

Ο ψηφιακός αγώνας όπου κάθε μέτρο μετράει!

Share

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του «Open Door Run», που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, λόγω των μέτρων της πανδημίας,  θα διοργανώσει τον αγώνα δρόμου Virtual.     

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης είναι η  εφαρμογή των μέτρων της  πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.    

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την ανέγερση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Αξίζει να τρέξουμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας. Κάθε μέτρο μετράει.

Στο «Virtual Open Door Run» συμμετέχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας, αλλά και συγχρόνως όλοι μαζί ενωμένοι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια διασκεδαστική αλλαγή από την καθημερινότητα και να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων, ενώ παράλληλα να στηρίξουμε το έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και να τονίσουμε την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Ο αγώνας δρόμου «Virtual Open Door Run» θα πραγματοποιηθεί  (μόνο για ενήλικες):

Από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμτη 31 Δεκεμβρίου & θα περιλαμβάνει αποστάσεις:

10 χλμ., 5 χλμ., & 3 χλμ.
Κόστος συμμετοχής: 3€ ή 5 € ή 10€ ή 20 € ή 50 €

Μπορείτε να ανεβάζετε τον χρόνο σας: 
Από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.

Οι εγγραφές ξεκινούν:
Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία) μέχρι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου*.
* νέες ημερομηνίες με την παράταση

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Πως θα λάβω μέρος;

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας ή  από τον υπολογιστή σας στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/9996
Κάντε αναζήτηση τον Virtual Open Door Run

1) Εγγραφή

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί [Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up].
Αμέσως μετά θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα της εγγραφής και αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα σας σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σας εντός 24 ωρών!
(Η πρώτη αποστολή email θα γίνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.)
Το κόστος συμμετοχής είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και έχετε την επιλογή να συνδράμετε με τα εξής ποσά: 3€ ή 5€ ή 10€ ή 20€ ή 50€.

2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (και την πληρωμή εφόσον έχετε επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο), εντός 24 ωρών θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!
Η πρώτη αποστολή email θα γίνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους) και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας το κουμπί [Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results].
Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά.
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!
Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.
Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος.
Χρησιμοποίησε το #OpenDoorRun και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ / ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

 Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη 240 νηπίων, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στη μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή:

– Πιστεύει στην μοναδική αξία και τις  απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με αναπηρία.

– Επιμένει να ανοίγει καινούργιους δρόμους, να καταργεί εμπόδια και να γεφυρώνει διαφορές.         

– Πιστεύει ότι η παιδεία, ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου.

– Επιμένει στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έμαθε να μην δειλιάζει όσο υπάρχει ένα παιδί που αποζητά την βοήθειά της.

– Προσβλέπει πάντα σε ένα θαυμαστό, καινούργιο κόσμο  που θα τον μοιραστούμε όλοι.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Εταιρείας Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS), μέλος του European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD) και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το έργο της Πόρτας Ανοιχτής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την στήριξη της κοινωνίας και από εκδηλώσεις σαν το Open Door Run.

Διεύθυνση: Μαρ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη 164 52
Τηλ: 210.96.22.290 Fax: 210.96.44.330
Email: [email protected]
Website: www.eps-ath.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ημιμαραθώνιος «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»
9-9-2018: Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ. από τον Κεραμικό στην Ελευσίνα
SNF Run: Τρέχοντας προς τη νέα χρονιά
31-12-16: Αγώνας για την αλλαγή του χρόνου
Ο Δρόμος των 118
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο