Τα κατάφερε ο Γιώργος Κακαβάνης

Έτρεξε 12 Μαραθώνιους σε 12 χώρες και συγκέντρωσε χρήματα για το Make a Wish

Share

Πέρυσι έβαλε στόχο να τρέξει στην ίδια χρονιά σε όλους τους ελληνικούς Μαραθώνιους. Και τα κατάφερε!

Φέτος, ο στόχος του Γιώργου Κακαβάνη ήταν να τρέξει 12 Μαραθώνιους σε ισάριθμες χώρες, σε 12 μήνες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είχε κι έναν “ιερό” σκοπό, να συγκεντρώσει χρήματα για το Make a Wish.

Και πάλι τα κατάφερε!

Την Κυριακή ο Γιώργος τερμάτισε και στον δωδέκατο σταθμό του, στον Μαραθώνιο της Μάλαγα, Zurich Marathon de Malaga, στην Ισπανία, πετυχαίνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ με 4:03:20 (4:06:07 Μεικτός Χρόνος).

Η πορεία του

Ο πρώτος σταθμός του Γιώργου στο “ταξίδι” των 12 χωρών ήταν το το εξωτικό Μαρακές τον Ιανουάριο, για να συνεχίσει σε Λεμεσό, Ρώμη και στο Λέιντεν της Ολλανδίας, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Λιέγη, το Ελσίνκι και το Λονδίνο (Ρίτσμοντ), το Κατοβίτσε της Πολωνίας και η Λισαβόνα. Προτελευταίος σταθμός ήταν η Αθήνα και ο Αυθεντικός, ενώ ο κύκλος έκλεισε με τον αγώνα της Μάλαγα.

Ο Γιώργος λίγο μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του μας δήλωσε:

Το υπέροχο αυτό ταξίδι ενός έτους ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Μάλαγα, σε μια υπέροχη διαδρομή παραλιακά, πλάι σε φοίνικες. Αυτό που φάνταζε τρελό πριν ένα χρόνο, είναι πλέον γεγονός! Στη διαδρομή προφανώς υπήρχαν και δύσκολες στιγμές και πολλή κούραση, όμως η χαρά και η ευφορία που νιώθεις είναι τέτοια που σε κάνουν να ξεχάσεις ακόμα και τη δυσκολότερη στιγμή. Οι εμπειρίες και η ικανοποίηση που έχω αποκομίσει είναι τόσες πολλές, και τόσο έντονες που άξιζαν όλες τις θυσίες αυτής της χρόνιας. Ωστόσο, ο “Μαραθώνιος” κάποιων παιδιών συνεχίζεται. Παιδιά με σοβαρές ασθένειες κάνουν τον δικό τους “αγώνα”. Γι’ αυτό παρακαλώ τους αναγνώστες σας στο βαθμό που μπορεί ο καθένας από 1 μόλις ευρώ να κάνει μια δωρεά για το MAKE-A-WISH και βοηθήσει να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια. Παρακαλώ τον κόσμο να τρέξει μαζί μου, αλλά χωρίς καν ιδρώσει, απλώς με μια μικρή συνεισφορά για να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη κάποιων παιδιών που το έχουν τόσο ανάγκη.

Προσφέρετε κι εσείς και βοηθήστε τον Γιώργο να βοηθήσει τα παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο