O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου βραβεύτηκε από τον Radisson Blue Μαραθώνιο Λάρνακας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες της Ρόδου

Share
3rd Radisson Blu Larnaka International Marathon, 17/11/2019 Photo Nassos Triantafyllou / Energy Photos

Μία νέα σημαντική αναγνώριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου καθώς τιμήθηκε από τον Radisson Blue Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που διεξήχθη για τρίτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο στις 17 Νοεμβρίου.

Τον Μαραθώνιο της Ρόδου εκπροσώπησε η Κλεοπάτρα Τσιτσιπά η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Λάρνακας Κώστα Ντάλτα.

«Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Ρόδου θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βράβευση αυτή, που ισχυροποιεί τους θεσμούς συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των δύο αγώνων. Σας προσκαλούμε όλους στη Ρόδο, την Κυριακή 3 Μαϊου, για να πάρετε μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού του Νοτιοανατολικού Αιγαίου», είπε η κα Κλεοπάτρα Τσιτσιπά.

Τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου εκπροσώπησαν στην Κύπρο και οι σπουδαίοι πρωταθλητές Κωνσταντίνος Δρόσος, Γιώργος Μήνος και Ματέο Μαντζιάρ. Ο Μήνος μάλιστα ήταν ο νικητής στα 5 χλμ. και ο Δρόσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Radisson Blue Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συγκέντρωσε περισσότερους από 9.000 δρομείς που έτρεξαν Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, 10 χλμ., 5 χλμ., και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί για 7η φορά στις 3 Μαΐου 2020 και οι  εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10χλμ., Αγώνας 5χλμ., στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/ 
Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε από χαμηλές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου και γίνεται με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Έχει την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/https://www.instagram.com/roadstorhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο