RUN TOGETHER Athens 2022

Επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2022

Share
run together athens 2022

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας RUN TOGETHER Athens 2022 powered by INTERSPORT & Saucony. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες.

RUN TOGETHER Athens 2022 – Ο αγώνας επιστρέφει τον Οκτώβριο

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & Saucony επιστρέφει και θα διεξαχθεί για 7η φορά στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό running event στο οποίο σημασία δεν έχει ο τερματισμός, αλλά ότι ο καθένας τρέχει ΜΑΖΙ με το αγαπημένο του πρόσωπο, όπως τον κολλητό, το ταίρι, τον γονιό ή το παιδί του. Σκοπός του αγώνα είναι να διασκεδάσουμε ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, τρέχοντας για καλό σκοπό!

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν τη διαδρομή που τους ταιριάζει ανάμεσα από τρεις διαφορετικές αποστάσεις, 3χλμ., 6χλμ. και 9χλμ. και τα ζευγάρια μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες, 1 ενήλικα και 1 παιδί ή 2 παιδιά.

Φέτος, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης, θα διατεθεί για τις ανάγκες του σωματείου BEST BUDDIES GREECE – ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Ελλάδας, που υποστηρίζει τις ανάγκες των ατόμων µε νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της Saucony, με τα νέα παπούτσια της χειμερινής συλλογής και την endorphin σειρά που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο! Στο περίπτερο της INTERSPORT θα γνωρίσουν την εξειδικευμένη υπηρεσία INTERSPORT Footscan, για να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός τους και την ανάλυση της κίνησής του. Επιπλέον, οι δρομείς θα συμμετέχουν σε προθέρμανση και αποθεραπεία πριν και μετά από την κάθε διαδρομή, ενώ θα μπορούν να διασκεδάσουν με fun δραστηριότητες όπως face painting και άλλες εκπλήξεις!

Οι εγγραφές για το πιο fun run της πόλης θα ανοίξουν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες stay tuned στα Social Media της διοργάνωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR

Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο