Elle Run 2022: επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε για τις γυναίκες

Share
elle run 2022

Την Κυριακή 11 Σεπεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Elle Run 2022. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Elle Run 2022: επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Στο ELLE πιστεύουμε πως #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα… Γι’ αυτό και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, φοράμε τα αθλητικά μας και δίνουμε ραντεβού όλοι μαζί -άντρες, γυναίκες και παιδιά- στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ «Αγορά» για τον 2ο αγώνα δρόμου ELLE RUN. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Τρέξε μαζί μας, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Το ELLE – η έντυπη αλλά και η ηλεκτρονική έκδοσή του – πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και πάντα με επίκεντρο τη γυναίκα, διοργανώνει και υλοποιεί δράσεις για την υποστήριξη του θεσμού Women in Society. Πρόκειται για μια ομπρέλα ενδυνάμωσης, ένα σύνολο ενεργειών που σκοπό έχουν τον παγκόσμιο διάλογο και την ενδυνάμωση της γυναίκας στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σε όλα τα επίπεδα. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και ο αγώνας δρόμου ELLE RUN.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το ELLE RUN επιστρέφει με τον 2ο αγώνα δρόμου καθώς και ένα σύνολο ενεργειών και εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση υγιών προτύπων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους εμάς, για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο.

Σε θέλουμε δίπλα μας. Θα τρέξουμε όλοι! Θα τρέξουμε μαζί για να εµπνεύσουµε τις γυναίκες, να τις στηρίξουμε, να τις κινητοποιήσουµε ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Θα τρέξουμε για να προσφέρουμε. Θα τρέξουμε για καλό σκοπό, καθώς µέρος των εσόδων από τις συµµετοχές θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»,που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών με Πρόεδρο την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και μέχρι σήμερα στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Το 2ο ELLE RUN θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ «Αγορά» με αγώνες δρόµου 5 χλµ. και Baby Track 500μ. για τις μαμάδες που θέλουν να τρέξουν μαζί με τα παιδιά τους, ηλικίας έως 5 ετών. Στην διαδρομή των 5 χλμ., θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικά.

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία All About Running. Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στον Μαραθώνιο Νίκος Πολλιάς θα αναλάβει την επίβλεψη της χρονομέτρησης και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.Την ίδια στιγμή, ο αγώνας θα πλαισιωθεί από εθελοντές που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του event και θα φορούν ειδικό kit εθελοντή.

elle run 2022

Τα πακέτα συμμετοχών:

Normal: 25€

Οι δηλώσεις συμμετοχής του Normal πακέτου που θα ολοκληρωθούν (εγγραφή και πληρωμή) έως και τις 20 Αυγούστου, θα έχουν μειωμένο κόστος 20€.

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών

Για την «ΕΛΠΙΔΑ»: 50€

Όλα τα έσοδα των εγγραφών αυτών θα δοθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών • Συλλεκτικό κόσμημα της διοργάνωσης

Ομαδική συμμετοχή: 15€

Για τη διαμόρφωση ομάδας είναι απαραίτητη η δήλωση 8+ ατόμων.

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή ηλεκτρονικής χρονομέτρησης με chip μίας χρήσης. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Την παροχή αναμνηστικής τσάντας μαζί με το T-Shirt της διοργάνωσης • Νερό, ισοτονικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα • Δώρα χορηγών

Αγώνας BabyTrack 500μ5€ για 1 παιδάκι + 1 συνοδό

Κάθε εγγραφή περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής – bib number με το όνομα του συμμετέχοντα. • Την παροχή αναμνηστικού μεταλλίου. • Νερό και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. • Δώρα χορηγών

Η διανομή όλων των πακέτων συμμετοχής στους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ το Σάββατο 10/9 από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Έπαθλα:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: 12-17, 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+.

elle run 2022
Photo: Kostas Avgoulis

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Πιστεύουμε σε έναν κόσµο όπου οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται να δίνουν κανέναν αγώνα για να πετύχουν τα αυτονόητα. Μέχρι τότε, όµως, έχουµε πολύ δρόµο ακόµη και για να φτάσουµε πιο κοντά στον τερµατισµό, ελάτε να τρέξουµε όλοι μαζί, ενωμένοι, στο ELLE RUN.

Κάνε κλικ εδώ και δήλωσε ηλεκτρονικά συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου ELLE RUN.

Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ το Tihiorace Ultra Edition
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 3η ημέρα
Ασημένιο μετάλλιο για τη Φιλιππίδου στη δικοβολία – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο