Η μεγάλη μέρα!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο ορεινός αγώνας που τόσο καιρό σχεδιάζετε να λάβετε μέρος είναι πλέον μόνον λίγα εικοσιτετράωρα μακριά. Διαβάστε προσεκτικά στις συμβουλές που ακολουθούν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε πριν την εκκίνηση για να απολαύσετε τον αγώνα σας, να μεγιστοποιήσετε την απόδοση σας και να μην …πετάξετε στα σκουπίδια τις προσπάθειες που τόσο καιρό καταβάλατε.

Share

– Ξυπνήστε έγκαιρα και φάτε ένα καλό πρωινό τουλάχιστον 2,5 – 3,5 ώρες πριν ώστε να έχετε χρόνο να χωνέψετε αλλά και να μην πεινάτε πριν ξεκινήσετε τον αγώνα.

– Αν νοιώθετε βάρος και δεν έχετε πολύ όρεξη μην ανησυχείτε. Κάθε επιπλέον γραμμάριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mη χαλαρώνετε ούτε στιγμή
Aν το σώμα σας έχει την τάση να αυξάνει το βάρος του κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, υιοθετήστε μία καινούρια καθημερινή βραδινή συνήθεια που θα σας κρατήσει απασχολημένο.
Ερωτήσεις - Απαντήσεις
Η ομάδα του RUNNER απαντά σε κάθε σας ερώτηση σχετικά με την προπόνηση, την υγεία, τον εξοπλισμό, τη διατροφή και οτιδήποτε αφορά τη ζωή ενός δρομέα. Στείλτε κι εσείς τις ερωτήσεις σας στο [email protected] και οι ειδικοί του RUNNER θα λύσουν κάθε σας απορία.
Προπονηθείτε με μέτρο
Η πολύ σκληρή προπόνηση είναι ένα από τα συχνότερα λάθη, που κάνουν όσοι προσπαθούν να αυξήσουν την απόδοσή τους πολύ γρήγορα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο