Mamali Trail Run 2022

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Mamali Trail Run

To Σάββατο 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην Μαμαλή Βερδιούσιας στη Λάρισα ο αγώνας Mamali Trail Run 2022. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

Mamali Trail Run 2022 – προκήρυξη

Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, ο αγώνας ανωμάλου δρόμου Mamali Trail Run επανέρχεται δυναμικά στο Mamali Festival 2022 που διοργανώνει η Λέσχη Mountain Enduro Camp.

Ο αγώνας Mamali Trail Run 2022 αποτελείται φέτος από μια διαδρομή 16 χιλιομέτρων και από μια δεύτερη διαδρομή 5 χιλιομέτρων για τους λιγότερο έμπειρους δρομείς. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των παραπάνω διαδρομών είναι ότι τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός τους γίνεται στην κορυφή Μαμαλή στα 1424 μέτρα!

Θα πραγματοποιηθεί επίσης μια παιδική διαδρομή 1000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους.

Διαβάστε στη συνέχεια αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις διαδρομές.

Διαδρομή 16 χιλιομέτρων

Γενικές πληροφορίες

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 10 π.μ. από τον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων.

Η ατομική συμμετοχή στον αγώνα έχει αντίτιμο 10€. Η ομαδική συμμετοχή έχει αντίτιμο 8€ ανά άτομο (για ομαδικές εγγραφές 10 ατόμων και πάνω). Λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή θα βρείτε στη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, θα απονεμηθεί κύπελλο. Η κατάταξη των αθλητών  θα γίνει σε δυο ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών (1η κατηγορία: 18-40 και 2η κατηγορία: 41-65). Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ντους για όσους το επιθυμούν.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 2:00 μ.μ. Θα βραβευθεί επίσης η πολυπληθέστερη ομάδα αθλητών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της διαδρομής

Το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι υπό σκιά με το 20% να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Η διαδρομή είναι κυκλική με το 80% της συνολικής διαδρομής σε μονοπάτι με απίστευτα μαλακό τερέν και το 20% σε παλιό υλοτομικό δρόμο. Η διαδρομή περνά από 7 τεχνητές λίμνες ποτίσματος με μικρές κλίσεις, εκτός από 80 μέτρα πριν το 12ο χιλιόμετρο στα οποία η κλίση είναι μεγαλύτερη.

Στα 4 χιλιόμετρα περίπου βρίσκουμε το 1ο στεκ υδροδοσίας (μόνο νερό), στα 8,5 χιλιόμετρα συναντάμε το 2ο στεκ (νερό, ισοτονικό, κόλα, τζελάκι) και στα 12 χιλιόμετρα το 3ο στεκ (νερό, ισοτονικό, κόλα, σοκολατάκι) ενώ το τελευταίο στεκ υδροδοσίας θα είναι στον τερματισμό του αγώνα.

Συνολική υψομετρική διαφορά: 723 m.

Διαδρομή 5 χιλιομέτρων

Γενικές πληροφορίες

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 10:15 π.μ. από τον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων.

Η ατομική συμμετοχή στον αγώνα έχει αντίτιμο 5€. Η ομαδική συμμετοχή έχει αντίτιμο 4€ ανά άτομο (για ομαδικές εγγραφές 10 ατόμων και πάνω). Λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή θα βρείτε στη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω.

Οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές, τόσο στην γενική κατηγορία των ανδρών όσο και σ’ αυτή των γυναικών θα πραγματοποιηθούν στις 2:00 μ.μ. Δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες κατάταξης. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ντους για όσους το επιθυμούν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της διαδρομής

Η διαδρομή είναι κυκλική με το 80% της συνολικής διαδρομής σε μονοπάτι με απίστευτα μαλακό τερέν και το 20% σε παλιό υλοτομικό δρόμο. Η διαδρομή ξεκινά με κατεύθυνση το κάστρο και στη συνέχεια «κατεβαίνει» από παλιό υλοτομικό δρόμο προς την τοποθεσία «Ντουμ Σέλωμα». Στη συνέχεια, «ανεβαίνει» την πλαγιά με κατεύθυνση αριστερά όπου ξεκινά το μονοπάτι το οποίο καταλήγει στον ασφαλοστρωμένο δρόμο. Εκεί, οι αθλητές περνάνε απέναντι και συναντούν το στεκ υδροδοσίας (μόνο νερό). Για 200 μέτρα περίπου ακολουθούν υλοτομικό δρόμο και μετά ακολουθεί μονοπάτι παράλληλα σε ρυάκι, συνεχίζοντας προς την κορυφή Μαμαλή και το χώρο εκδηλώσεων.

Συνολική υψομετρική διαφορά: 234 m.

Δήλωση συμμετοχής

Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα  Mamali Trail Run 2022 ορίζεται η 26η Ιουνίου 2022. Η δήλωση συμμετοχής προϋποθέτει αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής.

Συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής στο σύνδεσμο πατώντας εδώ.

Ο αριθμός λογαριασμού της Λέσχης:
Τράπεζα Πειραιώς Δικαιούχος: Λέσχη Mountain Enduro CampIBAN: GR1301726090005609106148999

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες Mamali Trail Run 2022 επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 6982310343 (Ανδρέας Ζουρλαδάνης) και 6983724654 (Νεκτάριος Καφφές).

Παιδική διαδρομή

Η παιδική διαδρομή ξεκινάει στις 12:30 μ.μ. Τα παιδιά θα διανύσουν μια απόσταση 1000 μέτρων. Η διαδρομή γίνεται περιμετρικά του χώρου εκδηλώσεων και έχει ανεπαίσθητες υψομετρικές διαφορές.

Δεν θα γίνει χρονομέτρηση και θα δοθεί σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό μετάλλιο. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον παιδικό αγώνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://mountainendurocamp.net/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
22ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Kerkini Lake Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο